Grazy Mama & The Sidekicks lauantaina Honkalassa

Alle kuukauden päästä juhlittavia Kirkkareita odotellessa etkoillaan vielä kerran Honkalan alakerran baarissa.

Lauantaina kello 21 alkavia bileitä tahdittaa helsinkiläis-tamperelainen Grazy Mama & The Sidekicks. Juurevaa suomirokkia soittavalla bändillä on jo kymmenen vuoden keikkakokemus, joten soittotaitoa ja lavakarismaa riittää.

Keulakuvana häärii hienosoundinen laulaja Grazy Mama, joka on kolunnut läpi useita tyylilajeja heavysta rockabillyyn. Matkalla on kertynyt kokemusta ja uskottavuutta sen verran, että kokeneempikin kalpenee, kun Grazy Mama latoo settiä.

Samoja määrittelyjä voi käyttää kitaristi Daddy Richiestä, eivätkä basisti Seba Grundström ja tamperelaisrumpali Mika Eerola jää pekkaa pahemmiksi.

Yhtye kuvailee musiikkiaan reissuksi, jossa Juice Leskinen on lähtenyt Juankoskelta Aarne Tenkasen kyytiin, poiminut tienposkesta liftaavan Vicky Rostin mukaan, kuunnellut Hurriganesia kasettimankasta ja laittanut Freemania ja Upi Sorvalia soimaan huoltoaseman jukeboxista samalla, kun Jaakko Teppo huutaa takapenkiltä, että Ultra Bra jäi auton alle!

Pääsymaksuttoman illan ohjelmassa on myös Jussi Hyökin vetämä tietovisa satunnaisesti kootuille, epämääräisen suuruisille joukkueille kello 22. Järjestäjä vakuuttelee, että – toisin kuin ohjelman taso – tarjottavien hintataso on viimekertaiseen tapaan huvittavan edullinen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?