Rakkauden penkille saa istua kuka tahansa

Haaparinteen mielenterveyskuntoutujien avopuolen pajaryhmä on pannut hihat heilumaan. Aiemmin syntynyt puupenkki, joka päätettiin kuljettaa linja-autoasemalle hyötykäyttöön, sai kesän alussa seuraajan: Syrjänharjun näkötornin kupeeseen kiikutettiin pajalaisten omin käsin tekemä, entistäkin virtaviivaisempi ja käyttäjäystävällisempi penkki yleiseen käyttöön.

Uudelta penkiltä on hyvä katsella maisemia, sillä tekijätiimin mukaan muun muassa kallistuksiin on kiinnitetty aiempaa ”ykkösversiota” enemmän huomiota. Myös romantiikannälkäiset parit on haluttu huomioida riittävällä syleilyleveydellä.

– Tarkoitus on tehdä pajalla käytännöllisiä juttuja, eli usein osa nikkaroi ja osa tekee ruokaa, avotyöntekijä Ari Korkka kertoo.

Pajalaisten käsistä on syntynyt myös muun muassa hiekkalaatikko Aitooseen.

Ari Korkka ja kumppanit virittelivät puupenkin paikoilleen harjulle – ja testasivat samalla penkin sopivuutta eväsretkikäyttöön.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?