Poistomyyntitapahtuma Suoraman kirjastossa

Kangasalan Suoraman lähikirjastossa järjestetään kirjojen poistomyyntitapahtuma 1.–3. heinäkuuta. Valtuusto päätti kirjaston lakkauttamisesta kokouksessaan 8. kesäkuuta. Kirjaston viimeinen aukiolopäivä oli 18.6. Kirjaston tilat siirtyvät koulun käyttöön.

Osa kirjaston noin 20 000 kirjasta on siirretty Kangasalan kirjaston muihin toimipisteisiin. Lasten aineistoa ja tietokirjoja lahjoitetaan Suoraman koulun ja päiväkodin käyttöön, ja osa myydään kolmipäiväisessä poistomyyntitapahtumassa heinäkuun ensimmäisellä viikolla. Myynnissä on pääasiassa aikuisten kaunokirjallisuutta, musiikkia ja tietoa eri aloilta.

 

Poistomyyntitapahtuma Suoraman kirjastossa, osoite Suoramantie 19:

ke 1.7. klo 12–18

to 2.7. klo 12–18

pe 3.7. klo 10–15

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?