Risteyskolari Pälkäneellä

Pälkäneellä sattui kahden henkilöauton välinen risteyskolari lauantaina hieman kello 11 jälkeen aamupäivällä. Onnettomuus sattui Sammontien ja Lahdentien risteyksessä.

Vuonna 1936 syntynyt mies kuljetti henkilöautoa Sammontietä Pälkäneeltä päin. Kuljettajan ajosuunnassa on pakollinen pysäyttäminen -liikennemerkki. Kuljettaja oli pysähtynyt, mutta lähtenyt sitten liikkeelle, jolloin risteävää tietä ajanut, vuonna 1952 syntynyt mies oli törmännyt autonsa etuosalla ensiksi mainitun auton kylkeen.

Molempien autojen kuljettajat loukkaantuivat, mutta alustavan tiedon mukaan heidän saamansa vammat eivät ole vakavia.

Kommentit (6)

 1. sandra

  Risteyksessä muutenkin huono näkyvyys, mutta nyt asiaa pahentaa molempiin suuntaan edessä olevat liian korkeaksi kasvaneet pusikot. Ainakin minulla lyhyenä ihmisenä on vaikeuksia nähdä liikennettä ja mielellään välttelen ajamista joko risteyksessä.

 2. sandra

  Risteyksessä muutenkin huono näkyvyys, mutta nyt asiaa pahentaa molempiin suuntaan edessä olevat liian korkeaksi kasvaneet pusikot. Ainakin minulla lyhyenä ihmisenä on vaikeuksia nähdä liikennettä ja mielellään välttelen ajamista koko risteyksessä.

 3. Joe

  Tässä risteyksessä paukkuu säännöllisesti kolareita, yleensä sieltä vakavammasta päästä. On se kummallinen asia ettei tätä risteystä korjata turvalliseksi jo esitettyjen ehdotusten pohjalta. Tilaa alueella on, kustannukset yhteiskunnalle tulisivat takaisin muutamassa vuodessa henkilö- ja omaisuusvahinkojen vähentyessä. Mikäli Onkkaalan laajentuminen Aitoon suuntaan aiotaan tulevaisuudessa saada jotenkin onnistumaan, on tämä surmanloukku poistettava. Edellisellä vaalikaudella muutama edustajamme vaahtosi tiestön puolesta tarmokkaasti, missä on Mikko ja Pauli nyt kun vaalit on pidetty? Onko kunnalla mitään mahdollisuuksia asiaa viedä eteenpäin?

 4. sandra

  Saattaa olla näinkin. Minä olen kuitenkin syntynyt 60 luvulla ja juuri kävin silmälääkärillä ja näkö ihan hyvä. Koskaan en ole ajanut kolaria, joten pärjännyt mielestäni ihan hyvin liikenteessä. No, pakko myöntää, että yhdet ylinopeus sakot olen saanut. Siinä meni vähän reaktiokyky metsään, kun en huomannut, että nopeusrajoitus oli pudonnut. Väittäisin, että alle kaksikymppisillä se reaktiokyky ei ole vielä kehittynyt viimeiseen huutoon, varsinkin jos pitää vielä räplätä puhelinta koko ajan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?