Riitoja selviteltiin kirveen kanssa

Kangasalan Kesossa selviteltiin torstai-iltana vanhoja riitoja kirveen, taljajousen, pippurisumutteen ja harjan varren avulla. Jupakan osapuolet vangittiin maanantaina törkeästä pahoinpitelystä epäiltynä.

Tapahtumat saivat alkunsa torstai-iltana 2.7., kun 34-vuotias oriveteläismies lähti kaverinsa puolesta selvittämään vanhaa riitaa Takkulantielle. Mies otti neuvotteluun mukaansa kirveen.

Omakotitalossa asuva 43-vuotias mies hermostui vieraasta ja kävi tämän päälle pippurisumutteen ja harjan varren kanssa. Syntyneessä tappelussa molemmat saivat ompelua vaatineita vammoja kirveen terästä sekä muista iskuista ja lyönneistä. Talossa vieraana ollut kolmas henkilö yritti puolustaa talon isäntää teräskuulia ampuvalla taljajousella.

Päihteillä oli osuutensa tapahtumissa. Kumpikin vangituista on tuomittu aiemmin väkivaltarikoksista.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?