Lottalaulajaiset: Yleisön toivomuksesta löytyy Heili Karjalasta ja morsiussaattomme kaunis karkeloi

Lauletaan rakkauden tarina

Rakastaminen ei ole aina helppoa, mutta runoilijoille ja säveltäjille rakkaus on ehtymätön kultasuoni.

Pälkäneen Maanpuolustusnaisten Lottalaulajaisten toistakymmentä vuotta kestänyt perinne jatkuu Pälkäne-viikon tiistaina, kun Kirsti Uotilan johdolla lauletaan läpi rakkauden koko kirjo. Teema on valittu yleisön toiveiden perusteella.

Kuten tunnettua, rakkaus alkaa kohtaamisesta ja jatkuu sitten joko onneen tai pettymykseen, yhteisen kodin laittamiseen tai haikeisiin muistoihin. Varmaa on se, että joka vaiheesta on tehty lauluja – kaikkien niiden lisäksi, jotka itsessään kertovat kokonaisen tarinan.

Laulettavaa riittää koko illaksi, vaikka iskelmät on suljettu Lottalaulajaisten ulkopuolelle. Säestäjänä ja laulattajana toimii tuttuun tapaan Korsukööri, jota tällä kertaa säestää harmonikalla Yrjö Tikka.

Lottalaulajaisia vietetään Nuijantalolla tiistaina 21. heinäkuuta kello 18.30. Väliajalla palvelee Pälkäneen Maanpuolustusnaisten lottahenkinen kahvipuffetti.

Laulajaisiin on vapaa pääsy ja kulkumahdollisuus myös liikuntaesteisille.

Korsukööri antaa Lottalaulajaisille tahdit.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?