Mihin olet menossa, Suomen Kristikansa

Tänä liberaalina ja kaiken sallivana aikana meidän on tärkeätä erottaa totuus valheesta, oikea väärästä, valkeus pimeydestä, Jumalan sana ihmismielipiteestä. Nyt on Suomen kristikansalla vaikuttamisen paikka, että Jumalan siunaus vielä säilyisi kansamme yllä.

”Hallitus ja eduskunta ovat vapaita muuttamaan edellisten eduskuntien tekemiä päätöksiä. Pääministeri Sipilän hallitusohjelmassa ei ole otettu asiaan kantaa, joten oikeusministerin pohdinta on täysin oikeutettua”, toteaa kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen.

Räsäsen mukaan sukupuolineutraalin avioliittolain valmistelu eduskunnassa oli erittäin puutteellista. Esimerkiksi lapsivaikutusten arviointia ei tehty lainkaan, vaikka laki aivan oleellisesti koskettaa esimerkiksi adoptiolasten asemaa.

Tällä hetkellä on vireillä valtakunnallinen nimien keräys kansalaisaloitteeseen, jossa ehdotetaan edellisen eduskunnan tekemän päätöksen kumoamista ja avioliiton säilyttämistä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona. Sukupuolineutraali avioliitto riistää adoptiolapselta mahdollisuuden korvaavaan kokemukseen eri sukupuolta olevista vanhemmista, isästä ja äidistä. Kaavakkeen voi täyttää netissä ja sieltä voi myös tulostaa lisää kaavakkeita. Ne palautetaan 29.9. mennessä osoitteella Aito avioliitto ry, PL 155, 00171 Helsinki.

Jumala loi ihmiset seksuaalisiksi olennoiksi. Hän teki heidät miehiksi ja naisiksi. Alusta alkaen Jumala loi kaikki elävät olennot mies- ja naispuolisiksi, että he voisivat toteuttaa käskyn ”lisääntyä ja täyttää maa”. Kahden miehen ja kahden naisen on fyysisesti mahdotonta saada jälkeläisiä. Se on vastoin Jumalan luomistyötä.

Avioliiton on tarkoitus olla pyhä.  ”Avioliitto pidettäköön kunniassa kaikkien kesken ja aviovuode saastuttamatonna” Hebr.13:4.

Jumala sanoo sanassaan hyvin selvästi, mikä on hyväksyttyä seksuaalielämässä ja mikä kiellettyä.

On hyvä, että mies ja nainen menevät naimisiin. On kiellettyä miesten olla keskenään seksuaalisuhteessa ja samoin naisten keskenään.

 

Asta Metsomäki

Luopioinen

Kommentit (9)

 1. Pertti "Speedy" Keinonen

  Asta Metsomäen kirjoitus sukupuolineutraalia avioliittolakia vastaan muistuttaa suuresti ISIS-terroristien ajatusmaailmaa oman asiansa edistämisessä.
  Astan ja ISIS-järjestön johtava ajatus on se, että kaikki toisinajattelijat ovat väärässä ja oma henkilökohtainen ajatusmaailma on se ainoa oikea johon koko maailman olisi alistuttava. Mikäli olet tätä vastaan, Asta uhkaa että siunaukset poistuvat kansamme yltä ja jumala rankaisee. ISIS leikkaa omalla hiekkalaatikolla vastustajilta pään irti.

  No onneksi tiedän Astan miellyttäväksi ja ystävälliseksi henkilöksi joka ei fyysisesti vahingoittaisi lähimmäistään, mutta samalla ihmettelen tätä suvaitsemattomuutta ja henkistä väkivaltaa jota ”Suomen Kristikansan” edustajat ympärilleen kylvävät. Puusilmäisesti ajetaan omaa asiaa, välittämättä toisenlaisen ajatusmaailman omaavien oikeuksista, tunteista tai hyvinvoinnista. Kaikki vain ja ainoastaan sen kirjan perusteella jota itse pitää ainoana totuutena.
  Samoja totuuksia löytyy maailmasta tuhansia, pienillä viidakkoheimoillakin on ne omat puujumalansa. Ja jokainen uskontokunta vannoo sen ainoan oikean totuuden nimeen.

  Ja sen ainoan oikean totuuden nimissä voidaan vastustaa ja yrittää kumota jo päätettyjä asioita jotka eivät käsittääkseni vaikuta tämän totuuden palvojiin mitenkään. Vai mitä pelkäävät raamatun tekstejä kirjaimellisesti tulkitsevat? Onko pelkona se että mikäli sukupuolineutraalit avioliitot hyväksytään, herää itse seuraavana aamuna umpihomona ja ryntää kosimaan naapurin isäntää? Alkaako kaupassa käydessä lesboksi yllättäen lehahtanut uskovainen ehdotella avioliittoa kassaneidille? Miten ihmeessä lakimuutos vaikuttaa hartaasti uskossaan oleviin? Mikäli kirjasenne teksti pitää paikkaansa, ei teillä hartailla hätää pitäisi oleman. Pääsette taivaisiin ja muut joutuvat helvettiin. Eikös se niin pitäisi mennäkkin?

  Astallekkin tiedoksi että itse en ole homo enkä lesbo, olen aivan normaali heteromies joka on seksuaalisuudestaan niin varma, ettei pelkää kääntyvänsä homouden piiriin vaikka laki olisi mikä.

 2. Paavo Mustonen

  Hyvä ja tarpeellinen teksti Speedyltä. Koko jutussa ihmetyttää eniten se, että eihän kirkko ole asiaan kantaa ottanut, vaan valtio. Kirkko saattaa aivan hyvin luopua koko vihkitouhusta tms. Pakko minunkin avautua edellisen kirjoittajan tavoin ja kertoa olevani keski-ikäinen hetero A-luokan lihansyöjä. Emme ole vaimoni kanssa löytäneet minusta homoseksuaalisia piirteitä.

   • Paavo Mustonen

    Erilaisuus pelottaa näitä piruparkoja. Taustalta löytyy yleensä täydellinen historiattomuus ja puutteellinen käsitys ihmisarvosta. Heikäläisille maailmankaikkeus on yhtä vanha kuin Massey- Ferguson. Eipä ihme, että joku Immonen paistattelee julkisuuden valokeilassa tänäänkin. Suomi ei ole koskaan ollut yksi heimo, yksi kulttuuri, yksikielinen, vain yhtä uskoa tunnustava porukka, mutta siitä huolimatta nämä Immoset siitä haaveilevat. Aiemmin rähjäsin pakanoiden suvaitsemattomuuden vuoksi tällä palstalla, ja tämä keskustelu sai alkunsa uskovien ahdasmielisyydestä. Mikä tätä porukkaa ihan aikuisten oikeasti vaivaa.

 3. Paavo Mustonen

  Se tarkoittaisi, että näitä sairaita hoidettaisiin ja eheytettäisiin yhteiskunnan kustannuksella. Vallitseva tilanne on meille veronmaksajille halvempi, koska uskovaiset hoitavat eheyttämiset omalla kustannuksellaan. Vasenkätiset ovat myös suuri riski meille oikeakätiselle enemmistölle, pitäisikö vasurit taluttaa saunan taakse….entäpä ne joilla on alhainen äo…pilaavat tulevien sukupolvien geenit. Ei muuta kuin pois kuleksimasta ja peräkammareista nörtteilemästä.

 4. enusko

  Miksi muuten avioliitto on kirkon/kristittyjen mielestä monasti jotenkin heidän etuoikeutettu rituaalinsa ja heiltä lähtöisin? Eihän se ole.

  Avioliitto ei ole tullut uskonnon mukana ihmisten elämään eikä myöskään ole pelkästään kristittyjen yksinoikeus.

  Jo viime vuonna oli enemmän siviilivihkimisiä kuin kirkkovihkimisiä ja kehitys vain jatkuu. Enemmistö uusista avioliitoista ei siis enää liity kirkkoon millään tavalla. Antaa vanhojen homehtuneiden instituutioiden kuihtua pois. Niinhän se on aina mennyt.

  Tärkeintä on rakkaus, tasa-arvo ja maalaisjärki. Niitä ei tuppaa kovin helposti kirkon parista löytämään… jokainen tehkööt omat valintansa.

 5. paavo

  Arkkipiispa esitti syksyllä yhtenä vaihtoehtona, että kirkko luopuu avioliittoon vihkimisestä. Kirkon siunaus on sitten kokonaan eri juttu. Raja-aitojen rakentaminen eri kansanryhmien välille on pähkähullua puuhaa. Jospa ottaisimme elämän hieman rennommin, kuitenkin toistemme ihmisarvoa kunnioittaen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?