Suomipop-kimppakaraoke laulattaa Kostianvirralla

Suomipoppia suvi-illassa -kimppakaraokea tahdittavat kitaran kanssa Eetu Järvinen (vasemmalla) ja Petri Tuomioja. Tapahtuman on viimevuotiseen tapaan koonnut Pauliina Jaakkola. Järvisen ja Tuomiojan lisäksi bändissä soittavat Mikko Kaipainen (basso), Arto Karppinen (koskettimet), Miika Tuomioja (rummut).

Kimppakaraoken esilaulajina toimivat Jaakko Sorrela (kuvassa), Pauliina Jaakkola, Päivi Kosonen, Minna Liljedahl, Heikki Nyman, Helmi Raivio, Noora Rosberg, Vera Suutari, Oona Tuomioja, Petri Tuomioja ja Eveliina Virtanen.

Mikko Kaipainen soittaa bassoa Suomipoppia suvi-illassa -tapahtumassa.

Pälkäneläiset yhteislauluperinteet saavat jatkoa, kun ”Suomipoppia suvi-illassa” kajahtaa toistamiseen Pälkäne-viikon ohjelmistossa. Viime vuonna Vilpolassa mukavasti yleisöä kerännyt Suomipoppi-ilta järjestetään tänä vuonna ulkoilmatapahtumana Varamaan vierasvenesatamassa, Kostianvirran muistomerkin maisemissa.

Pälkäneen kunnan kulttuuritoimen ja Syke ry:n yhteisvoimin järjestämä kimppakaraoke kerää perjantaina lavalle kattavan tarjonnan paikkakunnan muusikoita. Laulajia ja soittajia on saatu mukaan muun muassa a cappella -bändi Hyvien Naisten ja Herrojen riveistä, Soilat-lauluyhtyeestä, Huuma-yhtyeestä ja Söörs Boolsista.

Illan ohjelmisto koostuu kaikille tutuista suomipop-hiteistä, joihin yleisönkin toivotaan osallistuvan joko ulkomuistin tai lauluvihkon turvin.  Esiintymislavan eteen ei rakenneta erillistä katsomoa istumapaikkoineen, vaan nurmikentälle voi lähteä omien piknik-vilttien ja retkijakkaroiden kanssa.

Tapahtuma sopii koko perheelle ja urheiluseuran järjestämässä poppikahviossa voi laulujen lomassa käydä nauttimassa pullakahvit tai grillimakkaraa. Suomipop kaikuu Kostianvirralla perjantaina 24.7. klo 19 alkaen.

Arto Karppinen (oikealla) soittaa kimppakaraoken bändissä koskettimia. Pauliina Jaakkola on koonnut tapahtuman, ja Petri Tuomioja on mukana sekä bändissä että esilaulajana.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?