Ilman korttia ja päihtyneenä ratissa

Poliisi pysäytti henkilöauton liikennetarkastusta varten Pälkäneen keskustassa Peltisepänkujalla perjantain ja lauantain välisenä yönä. Kuljettajaksi ilmeni 21–vuotias mies, joka puhalsi alkometriin lukeman 0.53 milligrammaa litrassa, mikä vastaa vajaata 1,1 promillea.

Kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta, minkä vuoksi häntä epäillään myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kuljettajasta otettiin verikoe veren alkoholipitoisuuden määrittämistä varten.

Lisäksi poliisille tuli yön aikana selvitettäväksi useita yleisellä paikalla tapahtuneita pahoinpitelyjä eri puolilta Pirkanmaata. Hieman ennen puoli kolmea lauantain vastaisena yönä Pälkäneen Onkkaalantiellä pysäköintialueella pahoinpideltiin 19–vuotiasta miestä lyöden ja potkien.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?