Country-Elli käynnistää Salmentaan rockillan

Country-Elli käynnistää Salmentaan lauantaisen rockillan.

Janne Tulkki veti viikonloppuna väkeä Salmentaan lavalle. Tulevana lauantai-iltana lavalla soi tanssimusiikin sijaan rock. Ilta tosin käynnistetään perinteikkään tanssilavan velvoittamalla tavalla, kun Jukka Honkamäki tempaa haitarin syliinsä ja 17-vuotias Elli Honkamäki virittää tunnelmaan Kesäillan valssilla.

Sen jälkeen nuori, lupaava tamperelaisartisti muuttuu Country-Ellin keulahahmoksi. Taustabändi koostuu Honkamäen omasta perheestä: isä Jukka Honkamäki soittaa kitaraa, äiti Minna Honkamäki bassoa. Jopa pikkusisko Halti Honkamäki nousee tamburiinin kanssa laulamaan yhdessä Country-Ellin kanssa Johanna Kurkelan iki-ihanan Rakkauslaulun.

Vain rumpuihin Country-Elli lainaa perheen ulkopuolisia voimia: legendaarisen manserockbändi Nolo & Rähjän rytmeistä vastaava Espe Marjamäki istuu rumpujen takana koko illan. Hän nimittäin soittaa myös Royal Society ja Royal High -kokoonpanoissa.

Country-Elli esittää kantria ja muuta tanssittavaa musiikkia. Myös illan muut kokoonpanot ovat luvanneet laittaa väen liikkeelle. Rock raikuu Salmentaan lavalla lauantaina 25.7. kello 20 alkaen.

Country-Elli on tamperelainen perhebändi, jonka tähti on 17-vuotias Elli Honkamäki.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?