Taidetila Terran näyttelyajat haettavissa

Kangasalan pääkirjaston Taidetila Terran näyttelyajat vuodelle 2016 ovat haettavina. Näyttelytilaa voi hakea syyskuun loppuun asti lomakkeella, joka on saatavilla kirjaston kaikista toimipisteistä. Lomakkeen voi tulostaa myös verkkosivuilta. Hakulomake ja -ohje sekä lisätietoa näyttelytilasta löytyy osoitteesta www.kangasala.fi/nayttelyt/taidetila-terra.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja työnäytteitä tai valokuvia. Näyttelyaika on tavallisesti kolme viikkoa. Kulttuurijohtaja vahvistaa näyttelyohjelman vuodeksi kerrallaan työryhmän esityksen perusteella. Kävijöille ilmaisesta

näyttelytilasta ei peritä vuokraa.

Harrastajataiteilijoille, taidekouluille, opiston ryhmille ja yhdistyksille tarkoitettu kunnan kulttuuripalvelujen ylläpitämä näyttelytila Taidetila Terra sijaitsee pääkirjaston ensimmäisessä kerroksessa keskeisellä paikalla. Matalan kynnyksen avara taidetila sopii monenlaisille näyttelyille.

Hakemuksen on vuosittain jättänyt 30–40 hakijaa, joista noin puolelle on myönnetty näyttelyaika. Vuonna 2015 Terrassa järjestetään yhteensä 17 näyttelyä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?