Opisto luopui osastonjohtajasta

Uutta lukuvuotta aloitteleva kansalaisopisto on luopunut osastoista ja osastonjohtajista. Pälkäneen osastonjohtajana osa-aikaisesti toiminut kulttuurituottaja Marketta Vaismaa on siirtynyt kokonaan kunnan palvelukseen.

Valkeakoski-opisto laajentui seudulliseksi kansalaisopistoksi, kun Pälkäneen, Kangasalan, Akaan ja Urjalan opistot sulautuivat siihen. Jatkossa yhteydenpidosta jäsenkuntiin vastaavat osastojen sijaan koulutussuunnittelija Satu-Marjo Forsström, apulaisrehtori Reeta Tenhola ja ainekohtaiset tiimit. Lisäksi kuntien viranhaltijat istuvat seudullisessa ohjausryhmässä, joka välittää kuntien toiveita opetuksen painopisteistä opiston johtoryhmälle.

Opiston ohjelma jaettiin joka kotiin elokuun alussa, ja kursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 17. elokuuta kello 9. Opiston väki jalkautuu perjantaina 21. elokuuta Pälkäneen ja Kangasalan toreille kertomaan kursseista ja vastaanottamaan ilmoittautumisia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?