Kiinni haluttavilla kouluilla kuulemistilaisuudet

Lakkautettaviksi suunnitelluilla Kautialan ja Raikun kouluilla pidetään kuulemistilaisuudet syyskuun alussa Kangasalla. Kautialan koululla tilaisuus pidetään tiistaina 1.9. kello 18 ja Raikussa heti keskiviikkona 2.9. kello 18.

Tilaisuuksien aiheina ovat kunnan mukaan koulujen lakkauttamisprosessit ja niistä johtuvat järjestelyt. Tilaisuuksien lisäksi kunta ottaa vastaan kirjallista palautetta syyskuun puoliväliin mennessä joko sähköpostitse osoitteessa kunta@kangasala.fi tai perinteisenä kirjepostina Kangasalan kunta, Kasvatus- ja opetuslautakunta, PL 50, 36201 Kangasala.

Koulujen lakkauttamisesitykset tulevat valtuustoon marraskuussa ensi vuoden talousarvion käsittelyn yhteydessä. Esitykset pohjaavat kunnan uusimpaan päiväkoti- ja kouluverkkosuunnitelmaan, jota käsiteltiin myrskyisissä merkeissä lautakunnissa, kunnanhallituksessa ja valtuustossa viime keväänä. Suunnitelman pohjalta päätettiin alkukesästä Lahdenkulman koulun lakkauttamisesta. Päätös syntyi valtuustossa äänestyksen jälkeen.

Raikun koulun oven teksti toivottaa kansainvälisetkin vieraat tervetulleeksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?