Pirkan Helmi tukee maaseudun yrityksiä, kyliä ja yhdistyksiä

Pirkan Helmi ry on yksi Suomen 54:stä paikallisesta maaseudun kehittämisyhdistyksestä eli Leader-ryhmästä. Toimimme Akaan, Pälkäneen, Urjalan ja Valkeakosken alueella eteläisellä Pirkanmaalla. Tavoitteenamme on kannustaa alueen asukkaita kehittämään omaa asuinseutuaan, lisäämään sen viihtyisyyttä sekä synnyttämään uusia työpaikkoja ja yrityksiä muun muassa rahoittamalla pienten yritysten ja yleishyödyllisten toimijoiden kehittämis- ja investointihankkeita.

Rahoituskaudella 2014–2020 Pirkan Helmen julkinen rahoituskehys on 3,52 miljoonaa euroa. Rahoituskehys koostuu Euroopan unionin, Suomen valtion ja toimialueen kuntien rahoitusosuuksista.

Leader-rahoituksella voidaan tukea muun muassa yrityksen perustamisvaiheessa tarpeellisten asiantuntijapalveluiden hankkimista, yritysten kone- ja laitehankintoja, toimitilojen rakentamista ja kunnostamista, kylien elinvoimaisuutta edistäviä kehittämistoimia, harrastusmahdollisuuksien monipuolistamista ja paikallisten yhdistystoimijoiden kansainvälistä toimintaa.

Pirkan Helmi on mukana Pälkäne tuottaa & palvelee -näyttelyssä koko viikonlopun. Tule juttelemaan kehittämisideoistasi ja Leader-rahoitusmahdollisuuksista – sekä tutustumaan aiemmin rahoittamiimme kehittämistoimiin. Aitoossa ovat paikalla hankeneuvoja Eliisa Vesisenaho ja toiminnanjohtaja Heikki Konsala.

Pirkan Helmi ry

Pälkäne tuottaa ja palvelee -näyttelyn osasto Y57
Tietotie 1, 37630 Valkeakoski
040 750 2242 (Eliisa Vesisenaho) ja 0400 226 676 (Heikki Konsala)
toimisto@pirkanhelmi.fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?