Diabetesyhdistys toimii Pälkäneen seudulla

Tietoa, tukea, toimintaa

Tampereen Diabetesyhdistyksen toimialueeseen kuluu Kangasala, Pirkkala, Pälkäne ja Tampere. Diabetesyhdistys tarjoaa diabeetikoille ja läheisille sekä diabetesriskissä oleville tietoa ja tukea diabeteksen hoidossa ja ehkäisyssä.

Vertaistukea tarjoavat Luopioisten ja Pälkäneen diabeteskerhot. Luopioisten diabeteskerho kokoontuu kerran kuukaudessa Mikkolan Navetan yhdistysnurkassa. Pälkäneen diabeteskerho kokoontuu Pälkäneen Pirtillä.

Yhdistys järjestää myös terveyden edistämiseen ja diabetekseen liittyviä teemailtoja ja yleisöluentoja. Seuraava tilaisuus on torstaina 3.9. kello 18 alkaen Rautajärvellä järjestettävä Resepti hyvään elämään -ilta. Professori Juhani Ilmarinen kertoo Rautahovissa (Rautajärventie 30) muun muassa luonnon terapeuttisista vaikutuksista ja antaa vinkkejä työssä ja eläkkeellä selviytymiseen. Tilaisuuden järjestävät Luopioisten Diabeteskerho, Luopioisten Yrittäjät ja Rautajärven kyläyhdistys.

Tampereen Diabetesyhdistystä johtava Marjatta Stenius-Kaukonen on juurruttanut terveyshankkeet Sydän-Hämeen kyliin.

Tampereen Diabetesyhdistys

Pälkäne tuottaa ja palvelee -näyttelyn osasto Y04
www.tampereendiabetesyhdistys.fi
045 358 2505

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?