Kuhmalahti ottaa varaslähdön Nälkäpäivään

Pälkäneeltä 35 vuotta sitten alkunsa saanut Nälkäpäivä -keräys järjestetään syyskuun puolivälissä. Kuhmalahdella ei vahlata, vaan tempaistaan tällä kertaa ajoissa.

Paikallinen SPR ottaa yhteensattumien ja päällekkäisyyksien vuoksi varaslähdön ja kerää varoja katastrofirahastoon jo tulevana lauantaina. Hernesoppa porisee Pitkä-Sepän baarin pihassa 5.9. kello 11 alkaen. Soppaa saa pientä korvausta vastaan myös mukaan.

Nälkäpäivä on suuri valtakunnallinen ponnistus Punaisen ristin kaikille osastoille. Tempauksella kerätään varoja onnettomuuksien uhrien auttamiseksi Suomessa. Samalla ylläpidetään valmiutta auttaa kriisitilanteissa. Apua tarjotaan muun muassa luonnonmullistusten uhreille ja sotien runtelemien alueiden väestölle ympäri maailmaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?