Eero Junkkaala pitää Raamattuluentoja

Eero Junkkaala palaa aina mielellään ensimmäiseen seurakuntaansa Pälkäneelle ja tapaa vanhoja ja uusia seurakuntalaisia.

Eero Junkkaala palaa aina mielellään ensimmäiseen seurakuntaansa Pälkäneelle ja tapaa vanhoja ja uusia seurakuntalaisia.

Pälkäneen seurakunnan ensimmäisenä nuorisotyönohjaajana vuosina 1969–1970 toiminut Eero Junkkaala palaa jälleen tällä viikolla Pälkäneelle. Suosittu luennoitsija kertoo keskiviikkona 16.9. kello 18.30 alkaen Luopioisten seurakuntakeskuksessa Jesajan kirjasta ja torstaina samaan aikaan Pälkäneen seurakuntatalossa Armolahjoista.

Junkkaala on väitellyt teologian tohtoriksi Raamatun arkeologian alalta ja johtanut arkeologisia kaivauksia Israelissa 20 vuoden ajan. Hän on toiminut Suomen Raamattuopiston rehtorina, Suomen teologisen instituutin pääsihteerinä ja Suomen Lähetysseuran lähetystyöntekijänä.

Junkkaala on haluttu luennoitsija myös ulkomailla. Hän on opettanut kymmenessä eri maassa ja kirjoittanut nelisenkymmentä kirjaa, jotka käsittelevät Raamatun historiaa ja arkeologiaa, Raamatun tulkintaa sekä elämänkatsomuksellisia ja hengellisiä teemoja.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?