MLL Pälkäne: Kerhoihin mahtuu vielä

Pallokerho ja muskari palaavat tauolta

Roki Haataja keskittyy muskarileikkiin.

Roki Haataja eläytyy muskarileikkiin.

Pälkäneen MLL:n kerhotarjonta on laajentunut. Kovasti kysytyt pikkuisten pallokerhot ja muskarit palaavat tauolta. Kouluikäisten tanssi jatkuu uudistuneena dancemixinä ja 4–6 -vuotiaille on tarjolla oma lasten tanssi.

Lisäksi pikkuväki pääsee tiistaisin kello 17–18 puuhaamaan vanhempiensa kanssa touhutunnilla. Kostian koulun saliin rakennetaan lapsille ratoja ja tehtäviä, joissa kiipeillään, pompitaan ja harjoitellaan tasapainoa.

Alle kouluikäisten touhutunti on maksuton, eikä mukaan tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Muihin kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen. Ryhmissä on vielä tilaa. Yhteystiedot ja kerhojen hinnat löytyvät MeNyt -palstalta ja -nettipalvelusta.

Eri palloilulajeihin tutustuttava pallokerho aloittaa Kostian koululla maanantaina 28.9.. Varalassa liikunnanohjaajaksi opiskelevan Pirjo Lehtelän johdolla kesytetään palloa ja kokeillaan muun muassa sählyä, jalkapalloa ja koripalloa. 5–6-vuotiaiden pallokerho kokoontuu maanantaisin kello 15.30–16.15 ja 3–4-vuotiaat touhuavat sen jälkeen kolme varttia.

Muskari tarjoaa 1–4-vuotiaille laulamisen ja soittamisen mielihyvää – eli aivojen punttisalia. Kokenut muskariohjaaja Vera Suutari vetää muskaria Hermannin päiväkodilla lokakuun alusta alkaen. 1–2-vuotiaat laulavat ja leikkivät vanhempiensa kanssa torstaisin kello 17.30–18 ja 3–4-vuotiaat kello 18.15–18.45.

MLL:n uudistetut tanssiryhmät ovat jo aloittaneet toimintansa Kostian koululla. Kouluikäisten dancemix kokoontuu keskiviikkoisin kello 15.30–16.15 ja 4–6-vuotiaiden lasten tanssi kello 16.15–17. Ohjaajana toimii tanssipedagogi Leena Vilenius.

MLL järjestää yhdessä SPR:n kanssa myös Terhokerhoa Kostiakodilla. Terhokerho on kaikenikäisten kohtaamispaikka, jonka ohjelmaa suunnitellaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla keskiviikkona 16.9. kello 17–18. Maksuton Terhokerho kokoontuu jatkossa kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona kello 17–18. Mukaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

 

Lisätiedot:

Pallokerho: Pirjo Lehtelä, 044 970 4917
Muskari: Vera Suutari, 040 8296389
Dancemix ja lasten tanssi: Miia Tauranen 0400 804801

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?