Kyläkauppa kiinnostaa

Kuhmalahden kyläkaupan uudelleen avaaminen kiinnostaa laajasti. Kauppaa remontoivan ja syksylle avajaisia suunnittelevan Hannu Knaapin haastattelu oli alkuviikon selvästi luetuin juttu shl.fi -sivustolla.

Lehden Facebook-sivuille nostettu vinkki jutusta levisi laajemmin kuin yksikään Sydän-Hämeen Lehden juttu koskaan aiemmin. Juttua luettiin ja jaettiin keskiviikon aikana pitkin maata niin, että se tavoitti kaksi kertaa enemmän ihmisiä kuin esimerkiksi kesän uutinen tekopohjavesilaitos Tavasen lupien kaatumisesta.

Hannu Knaapista ja kyläkaupan uusista avajaisista kertovasta jutusta tuli nettihitti.

Hannu Knaapista ja kyläkaupan uusista avajaisista kertovasta jutusta tuli nettihitti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?