Aitoolaisen Penttilän tilan perunarieskaa on syyskuun lopusta asti saanut Pirkanmaan, Porin ja Hämeenlinnan lisäksi myös pääkaupunkiseudun K-kaupoista. Reviirin laajentamisen mahdollisti tamperelaisen Leivon leipomon kanssa aloitettu yhteistyö.
Valmisruokien valmistuksesta Heikki Penttilä on luopunut. Lähiruokavaihtoehto valmisruuille tuotiin kauppoihin kolme vuotta sitten.
– Kokeilimme lähes neljänkymmenen erilaisen perunapohjaisen elintarvikkeen valmistamista, Penttilä kertoo.
Nyt tila keskittyy parhaan vastaanoton saaneeseen suosikkituotteeseen. Perunarieskan maku, rakenne ja tuoksu perustuvat läheltä hankittaviin raaka-aineisiin sekä valmistustapaan: kuoritut perunat keitetään ja niistä tehdään taikina tuoreeltaan.
Perunarieskan rinnalla tila valmistaa joitain sesonkituotteita, kuten mämmiä, joululaatikoita ja makkaraa.
Viimeisimmät kommentit