Runokaraokea Pytingissä

Hannu Laaninen havahtui vanhoilla päivillään siihen, miten upeita sanoituksia vuosikymmenten ajan soitetuissa biiseissä olikaan. Runokaraokessa hän innostaa muitakin lausumaan rock- ja iskelmälyriikoita sekä muita suosikkitekstejä.
Hannu Laaninen havahtui vanhoilla päivillään siihen, miten upeita sanoituksia vuosikymmenten ajan soitetuissa biiseissä olikaan. Runokaraokessa hän innostaa muitakin lausumaan rock- ja iskelmälyriikoita sekä muita suosikkitekstejä.

Kahvihuone Paulassa lausutaan perjantaina laulujen riimejä, lempirunoja ja muita tekstejä. Pälkäneeltä syyskuun lopussa startannut Handen runokaraokekiertue saapuu Luopioisten Pytinkiin 16.10. kello 18.

Hannu Laanisen vetämät runokaraoket jatkuvat marraskuussa Rautajärven Elotähkässä ja joulukuussa Luopioisten Liekissä.