Ajankohtainen teema: Ovatko kulttuurierot näennäisiä tai mielikuviimme perustuvia

Kristiina Bruun kirjailijavieraana Sahalahdella

Sahalahden kirjanystävien vieraaksi maanantaina saapuva Kristiina Bruun haluaa edistää erilaisuuden hyväksymistä. Hänen mielestään kosketukset eri kulttuureihin, kieliin ja uskontoihin rikastuttavat ja avartavat meitä. Kuva: Anu Maarit Saarelainen

Sahalahden kirjanystävien vieraaksi maanantaina saapuva Kristiina Bruun haluaa edistää erilaisuuden hyväksymistä. Hänen mielestään kosketukset eri kulttuureihin, kieliin ja uskontoihin rikastuttavat ja avartavat meitä. Kuva: Anu Maarit Saarelainen

Kirjailija Kristiina Bruun jakaa ajatuksia yleisön kanssa Sahalahden kirjastossa maanantaina 19.10. klo 18 kirjaston ja Sahalahden kirjanystävien järjestämässä kirjallisuusillassa.

Kristiina Bruunin tänä syksynä ilmestyneen Kaikki mikä on sinun -kirjan päähenkilö on suomalainen Anna. Anna matkustaa Texasiin opiskelemaan. Hän rakastuu bangladeshilaiseen mieheen ja matkustaa tämän kotimaahan mennäkseen naimisiin.

Bruun kirjoittaa kulttuurien kohtaamisesta. Kirjassa Annan sopeutuminen uuteen kotimaahan sujuu helposti. Herääkin kysymys, ovatko kulttuurierot loppujen lopuksi näennäisiä tai mielikuviimme perustuvia rakennelmia? Kaikkihan me tavoittelemme turvallisuutta, onnea ja rakkautta.

Kristiina Bruun uskoo, että kosketukset muihin kulttuureihin avartavat meitä. Toisen kulttuurin keskellä eläminen syventää itsetuntemustamme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?