Nousijajoukkue sarjakärkenä

Tampereen Pyrinnön junnuissa nykyisin pelaava Erkki Ojala palasi rinnakkaislisenssin turvin vahvistamaan kasvattajaseuransa edustusjoukkuetta. 12 pistettä pussittanut Ojala oli vauhdissa heti ensimmäisessä nelosdivaripelissään Vehmaisten Urheilijoita vastaan.

Tampereen Pyrinnön junnuissa nykyisin pelaava Erkki Ojala palasi rinnakkaislisenssin turvin vahvistamaan kasvattajaseuransa edustusjoukkuetta. 12 pistettä pussittanut Ojala oli vauhdissa heti ensimmäisessä nelosdivaripelissään Vehmaisten Urheilijoita vastaan.

Luja-Lukon koripallomiehet kotiutuivat nopeasti uudelle sarjatasolle. Kolme ensimmäistä otteluaan voittanut joukkue löytyy nelosdivisioonan kärjestä.

Kauden ensimmäisessä kotiottelussa kukistui Vehmaisten Urheilijat lukemin 73–61.

Ottelun alku oli tasaisen sekavaa. Tuntumaa hakenut kotijoukkue vei avausjakson heikolla esityksellä pisteen turvin. Toisella ja kolmannella jaksolla kone sitten käynnistyi ja eroa alkoi syntyä. Koreja tuli läheltä ja kaukaa.

Viimeiselle jaksolle lähdettiin turvallisesta 16 pisteen johdosta. VehU ei löytänyt odotettua kirivaihdetta, ja se hiukan passivoitti kotijoukkueen hyökkäystä. Voitto irtosi kuitenkin 12 pisteen turvin.

Ahkerimmin korisukkaa heilutti Jaakko Saukkonen (17 pistettä). Taustatukea tarjosivat Niko Nurminen (15), Erkki Ojala (12)., Tomi Ingman (10) ja Jussi Jokinen (10).

Ottelun parasta antia voiton lisäksi oli oman juniorin Erkki Ojalan paluu Luja-Lukon väreihin. Tämän mahdollisti rinnakkaislisenssi. Jobin postiakin tuli, kun Jussi Palomäki joutui jättämään kentän jalkavamman takia. Tällä kertaa se ei johtunut vaarallisen pienestä salista.

Miehet venyttivät voittoputkensa kolmen ottelun mittaiseksi kukistamalla lohkon nollakerholaisen ERP Basket Clubin vieraskentällä 81–46. Perjantaina vuorossa on paikallispeli, kun Haka-Basket vierailee yhteiskoululla kello 18. Valkeakoskelaiset ovat Luja-Lukon tavoin aloittaneet kauden puhtaalla pelillä.

Koripallon 4. divisioona

PäLuLu 3 3 0 238-164 6
Haka 3 3 0 235-185 6
ViiVi 3 2 1 228-169 4
MAS 3 2 1 271-217 4
VehU 3 1 2 203-215 2
PisTa 3 1 2 197-182 2
ERP 3 0 3 154-264 0
Rahku 3 0 3 157-287 0

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?