RaLuLu: Yhdistelmäjoukkue pelaa SM-karsintalohkon voitosta Pyrintöä vastaan

Voittoputki venyi jo kuuteen otteluun

13-vuotiaiden C-tyttöjen yhdistelmäjoukkue RaLuLu kohtaa lauantaina SM-karsinnan päätteeksi toisen tappiottoman joukkueen Tampereen Pyrinnön. RaLuLu:n syksyn kehittyjiin kuuluu Helmi Raivio, joka pystyy hyödyntämään entistä paremmin pelisilmäänsä ja luovuuttaan, kun fysiikka on kohentunut tiukan treenin ansiosta.

13-vuotiaiden C-tyttöjen yhdistelmäjoukkue RaLuLu kohtaa lauantaina SM-karsinnan päätteeksi toisen tappiottoman joukkueen Tampereen Pyrinnön. RaLuLu:n syksyn kehittyjiin kuuluu Helmi Raivio, joka pystyy hyödyntämään entistä paremmin pelisilmäänsä ja luovuuttaan, kun fysiikka on kohentunut tiukan treenin ansiosta.

Pälkäneen Luja-Lukon ja Raholan Pyrkivän yhteisjoukkue varmisti viikko sitten C-tyttöjen SM-sarjapaikkansa kukistamalla Pyrinnön kakkosjoukkueen. Lauantainen voitto Turun Riennosta tietää sitä, että SM-karsintalohkon voittaja selviää ensi lauantaina kello 15 Tammelan koululla pelattavassa ottelussa.

Päätöskamppailua isännöivä Pyrintö lähtee otteluun uudesta tilanteesta: omalta alueelta on noussut haastaja, joka on tamperelaisten tapaan voittanut kaikki SM-karsintaottelunsa.

Varsinaista panosta pelissä ei ole, vaan siinä haetaan asetelmia SM-sarjaan ja sitä edeltävään ylempään jatkosarjaan. Pyrinnön ja RaLuLu:n lisäksi jatkosarjaan tulee Turun Riento sekä todennäköisesti Forssa.

– Me voimme lähteä päätösotteluun vapautuneesti, sillä meillä on vain voitettavaa, valmentaja Tomi Ingman sanoo.

 

Penkiltä löytyy vielä vahvistuksia

Raholan ja Luja-Lukon yhdistelmäjoukkueen erikoinen sarjaohjelma säästi kaksi kovinta ottelua SM-karsinnan huipentumaksi. Lauantaina kukistunut Turun Riento oli ennen RaLuLu-ottelua hävinnyt ainoastaan Pyrinnölle.

Turkulaiset lähtivät horjuttamaan haastajaansa kovalla prässillä. Avausneljänneksellä RaLuLu olikin hetken hukassa, mutta ottelun edetessä voimasuhteet kallistuivat yhteisjoukkueen eduksi. Lopulta RaLuLu vei ottelun 53–37.

Turun avausviisikko oli taitava, mutta vaihtopenkiltä ei enää löytynyt ratkaisijoita. RaLuLu sen sijaan saattaa vielä nostaa tasoaan vaihtojen turvin.

– Nilkkansa loukannut Hanna Hirvonen puuttui avauksesta, mutta hänellekin löytyi paikkaaja. Materiaalin vahvuudesta kertoo sekin, että eniten pisteitä tehnyt pelaaja vaihtelee pelistä toiseen, Tomi Ingman kehuu.

SM-sarjapaikka varmistui lopullisesti jo viikkoa aiemmin, kun Pyrinnön kakkosjoukkue kaatui 70–30. Ottelu oli RaLuLu:lle viimeinen helppo sarjapeli. Osalla pelaajista oli vaikeuksia syttyä pakkovoitosta, kun seuraavana odottivat kovat ottelut Turun Rientoa ja Tampereen Pyrintöä vastaan.

 

C-tytöt, SM-karsintasarja

RaLuLu – Pyrintö Red             70–30
RaLuLu – Turun Riento           53–37

 

C-tytöt, SM-karsinta
Pyrintö W 6 6 0 535-212 12
RaLuLu 6 6 0 373-169 12
TuRi 6 4 2 404-304 8
FoBa 6 3 3 341-266 6
Bc Nokia 6 2 4 291-359 4
Pyrintö R 6 1 5 229-363 2
LoKoKo 6 1 5 188-426 2
KU-68 6 1 5 175-437 2

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?