Kyösti Mäkimattila ja Riku Niemi Kangasalla marraskuussa

Kyösti Mäkimattila ja Riku Niemi Orchestran kymmenhenkinen tangotentetti esiintyvät Kangasala-talossa sunnuntaina 15. marraskuuta. Kangasalan lisäksi kokoonpano konsertoi Kangasalan lisäksi tänä syksynä ainoastaan Huittisissa.

– Kangasala-talon konsertti tulee olemaan solistin ja orkesterin tyylin mukainen, eli ohjelmassa on laadukasta, perinteistä viihdemusiikkia raikkaasti ja persoonallisesti toteutettuna, Riku Niemi kertoo.

Konsertissa kuullaan Niemen mukaan musiikkia myös Kyösti Mäkimattilan lokakuussa ilmestyneeltä toiselta sooloalbumilta Yössä soi Americano. Albumi sisältää lauluja muun muassa Toivo Kärjeltä, Reino Helismaalta, Olavi Virralta ja Jacques Breliltä.

– Toivo Kärki ja Olavi Virta täyttäisivät tänä vuonna sata vuotta. Kolmas satavuotisjuhlavuottaan viettävä suomalainen musiikkilegenda on Pentti Viherluoto, jolle nostimme toukokuussa maljan juhlakonsertissa Turussa. Eiköhän konsertissamme kuulla siis Viherluodonkin kuolemattomia lauluja, Niemi lupaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?