Onnela tehostetulle palveluasumiselle

Harjutuulen palvelukeskuksen Onnelassa olevat kymmenen laitoshoidon paikkaa muutetaan tehostetun palveluasumisen paikoiksi. Uusia paikkoja saadaan yhdeksän, koska yksi huone on uuteen tarkoitukseen liian pieni. Se kaavaillaan otettavaksi käyttöön kriisipaikkana. Pälkäneen valtuusto näytti muutokselle vihreää valoa edellisessä kokouksessaan.

Kunnanhallitus päätti kesällä, että Pälkäneen kunta lähtee Kangasalan toiveen mukaisesti yhteiseen selvitykseen vanhuspalvelujen palvelutuotantovaihtoehdoista. Pälkäneellä on suunniteltu Harjutuulen muuttamista tehostetun palveluasumisen yksiköksi lähivuosina, mikä toisi palvelukeskuksessa tarpeen mittavalle peruskorjaukselle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?