SM-sarja: Jatkosarja aikaa valmistautua entistä kovempiin peleihin

Pyrintö pöllytti RaLuLu:n

Syksyn ajan voitosta voittoon kulkenut Pälkäneen Luja-Lukon ja Raholan Pyrkivän yhdistelmäjoukkue kohtasi parempansa C-tyttöjen SM-karsintojen päätteeksi. Tampereen Pyrintö pudotti RaLuLu:n maan pinnalle ja vei kärkiottelun ylivoimaisesti 73–32.

RaLuLu pääsi testaamaan taitojaan aivan uudella tasolla, sillä Pyrintö toi päätösotteluun B-tyttöpeleissä rutinoituneet isot ja taitavat ykköstykkinsä. Vastaavanlaisia ryhmiä ovat myös muut Suomen kärkijoukkueet, joita vastaan RaLuLu taistelee vuodenvaihteen jälkeen alkavassa SM-sarjassa.

Ennen sitä RaLuLu kohtaa vielä uudelleen oman karsintalohkonsa parhaat joukkueet jatkosarjassa, jonka perusteella tehdään SM-sarjan lohkojako. Joukkueet saavat jatkosarjaan mukaansa keskinäisten karsintaotteluiden pisteet. Pyrintö aloittaa jatkosarjan kuudesta ja RaLuLu neljästä pisteestä. Sarjan muut joukkueet ovat Turun Riento (2 lähtöpistettä) ja Forssa (0).

Loppusyksyn treeneissä ja jatkosarjan peleissä RaLuLu keskittyy nostamaan koko joukkueen tasoa ja itseluottamusta. Pyrintö-ottelu paljasti, että yhteisjoukkueessa on jo nyt lähes kentällinen pelaajia, jotka pysyvät huipputahdissa.

 

C-tytöt, SM-karsinta

Pyrintö – Rahola LuLu 73–32

Pyrintö 7 7 0 14
RaLuLu 7 6 1 12
TuRi 7 5 2 10
FoBa 7 4 3 8
Bc Nokia 7 3 4 6
Pyrintö R 7 1 6 2
LoKoKo 7 1 6 2
KU-68 7 1 6 2

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?