Luja-Lukko jätti voiton ottamatta

Pälkäneen Luja-Lukon lentopallojoukkue kompastui yllättävään ongelmaan Vammalan Lentopallon kakkosjoukkuetta vastaan. Joukkueen ongelmat olivat asenne- ja tunnepuolella, minkä ei pitäisi sarjanousijalla olla kakkossarjassa mahdollista missään pelissä. Luja-Lukon valmentaja Marko Pajunen olikin ottelun jälkeen harmissaan omiensa flegmaattisista otteista.

– Vastassa oli täysin junnuporukka, jolta pisteet olisi saatu helposti kotiinviemisiksi. Sorruimme tyhmiin virheisiin, eli joukkue ei saanut toimitettua palloa mitenkään vastustajan puolelle. Varmat pallot, joita ei pystytty hyökkäämään, hihalla ja sormilla Hihalla ja sormilla verkkoon varmat toimituspallot.

Pisteet jäivät kotijoukkueelle erin 3–0 (25–20, 26–24, 25–19).

Luja-Lukon puolustukseksi – tai lisäsynniksi – on sanottava, että kun joukkue sai höyryn päälle, peli kulki erittäin hyvin. Kentän parhaat olivat tasaisesti suorittaneet Joni Veripää ja Tomi Perkiö, joka pääsi jälleen hyvin lyömisen makuun.

Ensi viikonloppuna pälkäneläiset saavat uuden tilaisuuden pistesaalistukseen – ja jopa tuplaten. Joukkue pelaa tiettävästi historiansa ensimmäisen ”tuplaviikonlopun” kohtaamalla Oripään Urheilijat kotikentällään perjantaina ja Aitolahden Riennon lauantaina Kaukajärvellä. Oripään Luja-Lukkoa kaatoi vieraissa, mutta Aitolahdelle pälkäneläiset hävisivät kotonaan. Erot ovat kuitenkin pieniä: vastustajat ottivat hiljan mittaa toisistaan, ja tuolloin Oripää nujersi Aitolahden.

Myös Luja-Lukon farmikumppani Akaa-Volleylla on lauantaina peli, joten mahdollisista vahvistuksista Aitolahtea vastaan ei vielä ole varmuutta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?