Kunnan vuokra-asunnoista toivotaan selvitystä

Pälkäneen kunnan toivotaan selvittävän, miksi vuokra-asuntojen käyttöaste on ollut huomattavan alhainen samalla, kun kuntalaisten mukaan asuntoja ei ole ollut tarjolla. Valtuutettu Tero Ahlqvistin (ps) tekemässä valtuustoaloitteessa esitetään, että kunta käy läpi Pälkäneen Asuntotuotanto Oy:n vuokra-asuntojen myöntämiskriteerit ja katsoo ovatko ne ajan tasalla. Aloitteessa pohditaan, ovatko asuntojen koot tai varustelutasot sellaisia, että ne eivät vastaa tämän päivän tarpeita.

Aloitteen mukaan samalla tulisi tarkastella Pälkäneen Asuntotuotanto Oy:n tiedotuksen toimivuutta ja sitä, ovatko Pälkäneen kunnan ja asunnonvuokrausta hoitavan Kangasalan Kiinteistöpalvelu Oy:n käsitykset ja pelisäännöt asuntojen vuokrauksesta sekä tiedottamisesta selkeät ja yhteneväiset.

Valtuustoaloite on lähetetty kunnanhallituksen valmisteltavaksi.

Yksi kommentti

  1. Eläkevirka ?

    Täydet pisteet Tero Ahlqvistille & co:lle.
    Onko Pälkäneen Asuntotuotanto Oy:n hallitukseen nimeäminen elinikäinen pesti ja mitkä ovat valintaperusteet tuohon pestiin nimeämiseen ?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?