Poliisilla työläs viikonloppu

Pikkujouluaika näkyy ikävästi Sisä-Suomen poliisin tehtävämäärissä. Viime viikonloppuna poliisia tarvittiin välienselvittelyn ratkaisijaksi kymmeniä kertoja – jo yksin perjantaina ja lauantain välisenä yönä kutsu kävi 14 kertaa, ja kertaalleen myös Kangasalle.

Kangasalla nahisteltiin myös lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun keskustassa Myllystenpohjantiellä ravintolan edustalla ottivat yhteen 47-vuotias, 43-vuotias ja 19-vuotias mies. Kello kahden jälkeen yöllä sattuneen episodin jälkeen rikosilmoitukseen kirjattiin yksi pahoinpitely ja kaksi lievää pahoinpitelyä. Poliisin mukaan tapahtumiin liittyi lyömistä, tönimistä, kiinnipitämistä ja puraisu etusormeen.

Pikkujouluaika näkyy myös runsaassa rattijuopumusten määrässä. Lauantai-iltana poliisi pysäytti hieman kello kuuden jälkeen Ruutanantiellä 21-vuotiaan ajo-oikeudettoman miehen, jolle alustava huumetesti näytti positiivista. Lisäksi kuljettaja kertoi poliisille väärät henkilötiedot.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?