Kangasalan uusi nuorisovaltuusto valittiin

Kangasalan uusi nuorisovaltuusto on valittu. Mukaan haki kaikkiaan 22 kangasalalaista nuorta. Nuorisovaltuustoon otetaan mukaan 20 jäsentä ja 10 varajäsentä. Nuorisovaltuustoon valittiin Pikkolan koulusta Akseli Järvenpää, Aliina Kivimäki, Jenna Lehto, Kiia Mansikkaviita, Joona Nousiainen, Natalia Paajanen, Niko Tammelin ja varajäsenenä Miika Mannermaa. Pitkäjärven koulusta valituiksi tulivat Terhi Järvensivu, Miila Lymi, Mette Paloniemi, Henri Pitkänen, Minttu Saarinen ja Tuomas Ylinen. Sariolan koulusta mukana ovat Matias Pessi, Juuso Rönkkö ja Eemeli Saarela. Vanhana jäsenenä nuorisovaltuustossa jatkaa Heikki Kolu.

Jos toimintaan haluaa vielä mukaan, nuorisovaltuuston voi hakea nuorisovaltuuston nettisivuilta löytyvällä lomakkeella tai laittamalla sähköpostia nuvakangasala@gmail.com. Mukaan otetaan 13–18 -vuotiaita kangasalalaisia nuoria. Uusi nuorisovaltuusto järjestäytyy eli valitsee puheenjohtajan, sihteerin, lautakuntaedustajat, työryhmien edustajat ja muut tehtävät nuorisovaltuuston tammikuisessa kokouksessa.

Kangasalan nuorisovaltuustoa voi seurata Facebookissa nimellä Kangasalan nuorisovaltuusto sekä Instagramissa ja Twitterissä nimellä @nuvakangasala. Nuorisovaltuusto kirjoittaa myös blogia nuvakangasala.blogspot.fi

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?