Joulu ihanin tervehtii Seuratalolla

Luopioislainen lauluyhtye Soilat on jo alkusyksystä lähtien laulanut harjoituksissaan joululauluja, ja pian muutkin pääsevät nauttimaan harjoitusten tuloksista. Lauantaina 12.12. kello 15 Soilat järjestää Luopioisten Seuratalolla konsertin, jonne kaikki ovat tervetulleita virittäytymään joulun tunnelmaan.

– Luvassa on niin perinteisiä kuin vähän tuntemattomampiakin joululauluja, kertoo Soilien taiteellinen johtaja Arja Nuuttila.

Arkihuolesi kaikki heitä on monelle tuttu ja rakas laulu, mutta esimerkiksi konsertin aloittava, kaunis ja koskettava Aavistus on vielä suurelle yleisölle tuntematon. Mukana on hartaita joululauluja, kuten Maria, herran piikanen ja Seimessä nukkuvi lapsonen, mutta myös svengiä on luvassa – sitä edustavat esimerkiksi Jussi Chydeniuksen säveltämä Joululaulu ja konsertin lopettava Valkea joulu, White Christmas.

– Kaikki laulut ovat meille läheisiä, ja se toivottavasti näkyy tulkinnoissamme.

Soilat on laulanut yhdessä nelisen vuotta, ja esiintymisiä yhtyeellä on riittänyt tasaiseen tahtiin. Tulevasta joulukonsertista uskotaan tulevan yhtä onnistunut kuin viime vuoden kesäkonsertista.

Soilat koostuu Arja Nuuttilan lisäksi Päivi Kososesta, Eliisa Lahtisesta ja Laura Viukarista.

Lauantain joulukonserttiin on vapaa pääsy, ja väliajalla on glögitarjoilu.

Soilat esiintyy joulukonsertissa Luopioisissa.

Soilat esiintyy joulukonsertissa Luopioisissa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?