B-tytöt jatkoivat voittoputkeaan

C-tyttövahvistus Helmi Raivio heitti hyvällä prosentilla, kun Luja-Lukko haki voiton Raumalta.

C-tyttövahvistus Helmi Raivio heitti hyvällä prosentilla, kun Luja-Lukko haki voiton Raumalta.

Pälkäneen Luja-Lukon B-tytöt varmistivat ykkösdivisioonan syyskauden kärkitilan kukistamalla raumalaisen Kaaron Roiman itsenäisyyspäivän ottelussa 39–66. Ennen joulutaukoa pälkäneläiset kohtaavat vielä Forssan kotona ja Loimaan vieraissa.

Pälkäneen ja Rauman 14–15-vuotiaat koripallotytöt tuntevat toisensa, sillä joukkueet ovat edelliskausilla pelanneet tasaisia kamppailuja. Viime vuonna voimasuhteet kallistuivat hienokseltaan Luja-Lukon eduksi. Nyt tiiviisti treenanneet pälkäneläistytöt pelaavat jo eri tasolla kuin KaaRo.

Edellisotteluiden tapaan pääosissa olivat Jaana Järvinen, Jemina Tikka, Axa Niemi ja Milla Motin. Pelihaluja uhkunut nelikko otti energisillä otteillaan vastustajilta luulot pois. Helmi Raivio pussitti pisteitä hyvällä prosentilla.

Kaikki B-tyttöjen apuna pelanneet C-tytöt eivät syttyneet otteluun. Se on ymmärrettävää, sillä Raholan ja Luja-Lukon C-tyttöyhteisjoukkueen SM-sarjapelaajista osa on tahkonnut syyskauden aikana 35 ottelua.

Joulutauon jälkeen Luja-Lukko tuskin kulkee B-tytöissä voitosta voittoon, sillä Turun Riento tuo sarjaan toisen joukkueen. Lisäksi RaLuLu:n yhdistelmäjoukkueen kanssa C-tyttöjen SM-sarjaa pelaava Pyrintö lähtee hakemaan kovia otteluita B-tyttöjen peleistä.

 

B-tytöt, 1. divisioona

PäLuLu 5 5 0 309-250 10
LoKoKo 6 4 2 364-334 8
TuRi 6 4 2 375-288 8
FoBa 5 3 2 293-257 6
KaaRo 5 1 4 228-347 2
Pyrintö 6 1 5 287-375 2
Vilpas 5 1 4 286-291 2

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?