Tarmo avaa Kuhmalahdella

Uusi Tarmo-lähikauppa avaa Kuhmalahdella ovensa tämän viikon torstaina.

– Ei olisi uskonutkaan, mitä kaikkea asiaan liittyen pitää hoitaa, kauppaprojektin puuhamies Hannu Knaapi toteaa.

Kuhmalahden kirkonkylässä vanhan Osuuskaupan kiinteistössä toimivassa kaupassa on elintarvikepuolen lisäksi pieni vapaa-ajan osasto, jossa myydään muun muassa kalastustarvikkeita. Veikkauspiste saadaan toimintaan lähiaikoina, ja muutenkin toimintaa aiotaan kehittää saatujen toiveiden ja palautteen perusteella. Esimerkiksi Matkahuollon ja Postin palveluja on jo kauppaan toivottu.

Kauppa avaa ovensa asiakkaille ensimmäisen kerran torstaina kello 10. Luvassa on kahvitarjoilu, ja lauantaina kello 11–14 pihamaalla on tarjolla lohisoppaa. Viralliset avajaiset järjestetään tammikuun alkupuolella.

Kauppa on talviaikaan auki kuutena päivänä viikossa, mutta kesän lähestyessä kauppa palvelee myös sunnuntaisin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?