Aseellinen kaupparyöstö Luopioisissa

Luopioisten K-Market Järvikansaan tehtiin aseellinen ryöstö perjantaina illansuussa.

Kauppaan tuli noin kello 17.40 nuorehko mies huppu päässä ja kasvot tummalla liinalla peitettynä. Mies uhkasi myyjää aseella ja sai haltuunsa käteistä rahaa. Teon jälkeen mies juoksi terveyskeskuksen suuntaan. Häntä ei saatu kiinni illan aikana. Ryöstössä ei käytetty väkivaltaa, eikä siitä aiheutunut sivullisille vaaraa.

Tekijä oli noin 180–190-senttinen hoikka mies, jolla oli yllään tumma, vyötärömallin takki. Takin alla oli harmaa huppari, jonka huppu oli vedetty pään yli. Jalassa miehellä oli tummat housut, joissa oli löysät taskut. Tummien housujen alta pilkottivat vaaleat college-tyyliset housut. Jalassa miehellä oli valkoiset tennarit, joissa sivulla Nike-logo.

Poliisi tiedottaa ryöstöstä lisää lauantaina.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?