Kaupat venyttämässä aukioloa

Pälkäneen ja Kangasalan S-marketit sekä Kangasalan Prisma ovat saamassa lisää aukiolotunteja. Pirkanmaan Osuuskauppa ilmoitti tulevista aukiolomuutoksista heti sen jälkeen, kun aukioloja säätelevää lakia muutettiin. Tammikuun alusta lähtien Osuuskauppa aikoo avata Pälkäneen S-marketin aamuseitsemältä ja pitää Kangasalan S-marketia auki iltakymmeneen. Kangasalan Prisman kaavaillaan pitävän ovensa auki arkisin iltakymmeneen ja avaavan sunnuntaisin jo aamukymmeneltä.

Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtajan Timo Mäki-Ullakon mukaan aukioloja säädetään uudelleen, jos pitkillä aukioloajoilla ei tavoiteta asiakkaita.

Myös Suomen Lähikauppa on ilmoittanut pitävänsä Siwoja ja Valintataloja auki mahdollisimman laajasti jo uudenvuodenpäivästä lähtien.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?