Plutonius Tähtisen vuosihoroskooppi 2016

Sydän-Hämeen Lehden vilkkusilmäinen luottoastronomi Plutonius Tähtinen tietää, mistä on vuosi 2016 tehty – eikä pelkää jakaa tietojaan muiden kanssa. Tällaisena eri tähtimerkkien seuraava vuosi näyttäytyi taivaan- ja kinkunkappaleiden asentoja analysoineelle Plutoniukselle. Uskoo ken haluaa…

 

Oinas 21.3.–19.4.

Älä säikähdä, mutta edessäsi on suurten muutosten vuosi. Muutokset voivat liittyä ihmissuhteisiin, terveyteen tai raha-asioihin, mutta korkeintaan kahteen näistä kolmesta. Lisäksi voit huojentaa mieltäsi sillä, että ihmissuhdepuolella muutokset ovat pääosin positiiviseen suuntaan. Suurimmat muutokset ovat onneksi edessä jo kesään mennessä, joten loppuvuoden ehdit hyvin sulatella tapahtunutta.

Älä unohda positiivisen asenteen merkitystä!

Muutos tuo pitkällä aikavälillä myös uudenlaista pysyvyyttä elämääsi, sillä se karsii ylimääräiset epävarmuustekijät kauemmas. Tämä pätee myös esimerkiksi ystäviin, joiden joukossa jyvät saatetaan erotella akanoista tiukallakin seulalla. Se, mitä jää jäljelle, onkin sitten todellista kultaa.

 

Härkä 20.4.–20.5.

Älä huolehdi asioista, joihin et voi vaikuttaa. Anna elämän lipua ohitsesi, ehdit kyllä mukaan myöhemminkin. Olet huolestunut terveydestäsi. Älä kuitenkaan huoli, kaikki on kunnossa. Ihon kutina ei aina välttämättä viittaa ihosairauteen, vaan sillä voi olla myös vertauskuvallisia merkityksiä. Haluatko jotakin todella paljon, muttet uskalla tavoitella sitä? Älä pelkää, sillä mitä kapeampi kieleke, sitä nautinnollisempi hyppy!

 

Kaksonen 21.5.–21.6.

Alkuvuosi näyttää Sinulle varsin mukavalta: vaikeudet – niin suuret kuin pienetkin – välttelevät sinua visusti. Tämä rauhan aika kannattaakin käyttää hyödyllisesti – pyri urallasi eteenpäin, tee taloudellisia päätöksiä ja luotaa muutenkin tulevaisuuttasi eteenpäin.

Keväällä on kevättä ilmassa! Rakkauselämäsi on mukavassa myötätuulessa, joten uutta vipinää vällyjen alle ja vähän muuallekin on tiedossa.

Kaiken kaikkiaan vuotesi sujuu positiivisissa merkeissä, ota siitä siis kaikki irti. Muista ystäviäsi, tee heille palveluksia ja hyviä tekoja nyt hyvän sään aikana – sen tulet saamaan korkojen kera takaisin, kun maailma ennen pitkää väistämättä murjoo.

 

Rapu 22.6.–22.7.

Varatuilla ravuilla vuosi käynnistyy lämpimissä merkeissä, mutta loppuvuotta kohden meno muuttuu saksienkalisteluksi etenkin, jos puoliso on leijona tai jousimies. Sen sijaan sinkkuravuilla on edessä poikkeuksellisen pitkä ja kuuma kesä, joka uhkaa ajaa heidät liki kiehumispisteeseen – tämän vuoden jälkeen tiedät todellakin, mitä kesäromanssi tarkoittaa. Onneksi ystäväsi ymmärtävät, antavat sinulle tilaa ja jaksavat odottaa laskeutumistasi takaisin maan pinnalle.

Ravun vuoden onnistumisessa eri osa-alueilla korostuu maltti ja harkitsevaisuus. Asioita on osattava pohtia monelta eri kantilta, ja toisinaan kaikki ei ole sitä miltä ulospäin näyttää. Muista, että leipä voi olla homeessa jo ennen kuin siinä näkyy pilkkuja.

 

Leijona 23.7.–22.8.

Ensi vuosi on leijonilla uuden aloittamisen aikaa. Onnistut lähes kaikessa, mihin päätät ryhtyä. Helmikuussa törmäät ihmiseen, jonka avulla pääset aforistiskaltaiseen elämänoivallusten tilaan, joka lisää sisäistä viisauttasi ilmiömäisellä tavalla. Kannattaa astella rohkeasti epämukavuusalueille. Asiat ovat mielenkiintoisimpia silloin, kun ne eivät ole tuttuja.

Parisuhteesi puhkeaa uuteen kukkaan. Kumppanisi yllättää sinut positiivisesti tavalla, jota et viime vuonna olisi voinut uskoa. Yksi plus yksi ei aina välttämättä ole kaksi…

 

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tuleva vuosi näyttää kohdallasi melko hiljaiselta ja arkiselta. Työsi sujuvat rutiininomaisella otteella ilman suurempaa motivaatiota, ja tämän seurauksena sinulla on vaikeuksia saavuttaa tavoitteitasi. Työsi saatatkin kokea turhankin tasaisena ja joskus myös tarkoituksettomana. Sinua kuitenkin arvostetaan huolellisuutesi ja omistautumisesi takia.

Koska työ ei tuota sinulle erityistä tyydytystä, kannattaa energia suunnata siihen, mistä nautit. Mene luontoon ja ulos, tapaa uusia ihmisiä ja laajenna maailmankuvaasi!

Parisuhteessasi saattaa tulla vuoden aikana ongelmia, mutta ne ovat ratkaistavissa, jos sitä oikeasti halutaan.

 

Vaaka 23.9.–22.10.

Raha, raha ja raha: siinä vaakojen vuoden 2016 ongelma pähkinänkuoressa. Hyvätuloiset vaa’at joutuvat punnitsemaan arvojaan ja asioiden tärkeysjärjestystä, kun kertyneelle rahalle ilmaantuu yllättävä käyttömahdollisuus – parhaassa tapauksessa saa hyvän mielen ja mahdollisuuden liki Robin Hoodin maineeseen, mutta onko hinta sittenkin liian kova?

Niukempaan tulotasoon tottuneet vaa’at puolestaan joutuvat pohtimaan, mihin yllättävästi aukeneva rahahana tulisi kohdistaa. Englantilaiset tietävät varoittaa, että kun raha kävelee sisään ovesta, saattaa rakkaus lentää ulos ikkunasta. Oikea perheen yhteinen sijoitus kasvaa korkoa enemmän kuin sinä tai edes Björn Wahlroos olisi osannut aavistaakaan. Kaikkea ei aina mitata euroissa.

 

Skorpioni 23.10.–21.11.

Pitkäaikaisessa parisuhteessa olevat skorpionit joutuvat miettimään, miten ujuttaa romantiikkaa arjen rutiinien keskelle. Rakkaussuhteen vaalimisessa kannattaa panostaa talveen. Rakkaan helliminen kannattaa aloittaa uudestavuodesta. Lukekaa toisillenne ääneen runoja, matkustakaa toiseen kaupunkiin vailla suunnitelmia, tehkää lumienkeleitä ja kuiskutelkaa toistenne korviin kehuja ja ennen lausumattomia kauneuksia. Parisuhteen vaaliminen on kuin pistäisi rahaa pankkiin.

Kesällä saat kirjeen yllättävältä taholta. Sinun kannattaa ottaa tosissaan kaikki, mitä siinä sanotaan. Kirje saattaa muuttaa koko elämäsi – hyvällä tavalla.

 

Jousimies 22.11.–21.12.

Vuosi 2016 alkaa sinulle energisenä, ja oletkin täynnä uutta tarmoa. Teet aina vain parempaa jälkeä työssäsi, ja sinua arvostetaan. Saat kiitosta ja uusia haasteita, jotka tuovat sinulle lisää myönteistä energiaa. Tämä ei jää huomaamatta, ja saatat saada uusia, ominaisuuksiasi hyödyntäviä työtehtäviä.

Rakkauselämäsi jää tällä ajanjaksolla taustalle ja vähemmälle huomiolle, sillä ajatuksesi ja energiasi ovat nyt muualla. Tosin sinkku-jousimiehille vuosi on varsinaista ilotulitusta, jos niin haluat!

 

Kauris 22.12.–19.1.

Kärsit inspiraation puutteesta. Tämä näkyy niin työ- kuin kotiympäristössäkin: suoritat, mutta tulokset jäävät etenkin omasta mielestäsi laihoiksi. Taustalla lienee sinut hiljalleen lamauttanut huoli, jota olet kantanut mukanasi jo pitkään, kenties liiankin kauan. Tilanne muuttuisi olennaisesti, jos vihdoinkin rohkenisit ottaa asian puheeksi. Täydellistä ajankohtaa ei sille valitettavasti koskaan ole tulossa. Muutos ei kauriilla ole oinaiden tavoin välttämättä aina mahdollisuus, joten ongelma ei välttämättä ratkea toivomallasi tavalla. Se voi kuitenkin vaikuttaa sinuun lopulta positiivisesti.

Pidä mahdollisuuksien mukaan varasi, ettet tule huijatuksi. Taivaankappaleet ovat alkuvuodesta sellaisessa asennossa, että sillä olisi poikkeuksellisen isot vaikutukset moneen suuntaan.

 

Vesimies 20.1.–18.2.

Vesimies lilluu talven läpi lähes tiedottomassa ajattelemattomuuden tilassa. Mutta älä pelästy, tämä tila ei ole tullut jäädäkseen. Se on vain esimakua kevään ensiaskeleista, jotka vesimies tulee ottamaan henkistymisen saralla. Kesäkuussa vesimiehen kannattaa pysytellä Suomessa, ja keskittyä pelkkään löhöilyyn. Kesän lopulla joku ojentaa sinulle keltaisen kukkakimpun. Älä päästä tuota ihmistä elämästäsi.

 

Kalat 19.2.–20.3.

Nyt on sinun vuotesi, käytä se siis hyödyksesi! Työelämässäsi tulet loistamaan, ja luot myönteistä ilmapiiriä ympärillesi. Kehityt lupaavasti, eikä tämä jää huomaamatta. Uudet haasteet odottavat sinua kesän jälkeen, siispä täysillä kohti tuntematonta!

Parisuhteeseen sinun tulee tänä vuonna kiinnittää aikaisempaa enemmän huomiota, sillä kumppanisi saattaa useinkin kokea jäävänsä toiseksi innostavien työasioiden takia. Järjestä kumppanillesi reilusti yhteistä aikaa kanssasi, se on kuin panisi rahaa pankkiin.

Sinkku-kalat ovat tänä vuonna kovaa valuuttaa – flirttaile estoitta, se palkitaan!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?