Putkirikko sulki museon

Kangasala-talossa tapahtuneen putkirikon vuoksi Kimmo Pyykkö -taidemuseo on suljettu tämän viikon, ja näyttelynvaihdon vuoksi museo pitänee ovensa kiinni kuun loppuun asti. Kimmo Pyykön päättymäisillään olevan ”Jokin meissä” -näyttelyn oli tarkoitus olla avoinna vielä ensi sunnuntaihin saakka ja Raili Tangin näyttely ”Ilolla ja intohimolla” oli puolestaan määrä avata 30. tammikuuta. Taidemuseo on luvannut tiedottaa ensi viikolla näyttelyn avaamisaikataulusta.

Kangasala-salin tapahtumat ja elokuvanäytökset jatkuvat normaalisti. Vuoden ensimmäinen konsertti Trio Lauriala-Latvala-Ylönen kuullaan suunnitelmien mukaisesti keskiviikkona 13. tammikuuta. Lipunmyynti on avoinna Kangasala-talon aulassa tammikuun aukioloaikojen puitteissa.

Torstaina aamupäivällä talossa alettiin kuivata ensimmäisen kerroksen pintakosteutta. Taideteoksissa ei ole näkyviä vaurioita, mutta talon rakenteiden vaurioiden laajuus selviää vasta lähipäivinä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?