Vastaantulija hyökkäsi kauppakeskuksen ovella

– En ole koskaan ollut maahanmuuttajavastainen, mutta oma törmäys muutti kyllä ajatuksia, pälkäneläinen Martti Pehkonen sanoo.

Hän oli menossa tiistaiaamupäivänä varttia vaille kymmenen Valkeakosken Koskikaraan, kun tumma mies törmäsi ulko-ovella häntä päin.

– Olin paperit kädessä ja omissa ajatuksissani menossa pankkiin. Vastaan tuli nuori tummatukkainen ja tummaihoinen mies. Vastaantulija oli menossa normaalisti metrin päästä ohi, mutta yllättäen hän pyyhälsikin suoraan päin, Pehkonen kertoo.

Kun maahan lentänyt Pehkonen kapusi hämmentyneenä jaloilleen, hän sai nyrkistä nenäänsä.

– Mies puhui sen verran suomea, että kysyi, haluanko tapella.

Sen jälkeen hyökkääjä häipyi paikalta. Haavan nenänvarteen saanut Pehkonen keräili paperinsa ja lähti ilmoittamaan tapauksesta poliisille.

– He ihmettelivät, miksen soittanut heti hätäkeskukseen. Mutta en ymmärtänyt, että tällaisetkin asiat kuuluvat hätäkeskukselle. Ja tuskin missään nurkan takana olisi ollut partiota, joka olisi karauttanut paikalle ja ottanut tekijän kiinni.

Pehkonen uskoo kuitenkin, että hyökkääjä tavoitettaisiin, jos niin haluttaisiin.

– Tapauksella oli paljon silminnäkijöitä. Ja kai kauppakeskuksen ovella on myös valvontakameroita, joista miehen voisi tunnistaa.

Pehkonen selvisi rytäkästä verta vuotavalla nenällä ja nenänvarren haavalla.

Kommentit (23)

 1. oma nimesi

  Tällaiset ihmispedot sitten kulkevat vapaalla jalalla. Vankilaan suljettujen ovien taa tällaiset eläimelliset väkivaltaiset pedot kuuluvat. Voi että voi sapettaa tämä meno Suomessa.

 2. Juha.

  Mitäpä tuohon suvakki sanoisi sdp: ”Lavastettu tilanne, jonka ”natsit” olivat tilanneet hintaan 5000 ekeä.
  Tämä on nyt sitä ”rikastusta”. Ohje: Ota turpaan. ”Mustat donkkaavat tykimmin Kulttuurimarxistisessa suomessa.

 3. Jyrki

  Silmä silmästä ja hammas hampaasta! Pienintäkään häiriökäyttäytymistä ei pidä suvaita, vaan maassa maan tavalla! Ähälämit takaisin sinne, mistä ovat tulleetkin!!!

 4. Nimetön

  Valkeakosken Sanomat hassusti kertoo että Pälkäneläinen törmäsi!
  Vaikka häneen törmättiin! Eikä sanaakaan teon tahallisuudesta!
  Yllättäen myös ihonväri jäi mainitsematta!
  Voi voi tätä menetettyä maata…

 5. Nimetön

  Mitäs sitten kun ovesta astuukin vastaan itseään ja arvojaan puolustava Mies? Vetää turpaan ja sitten oletkin rasisti ja matu vihaaja kaikkien silmissä kun sillain menit mustan hakkaan?

 6. erikoista porukkaa

  Erikoista porukkaa vaikka onhan niitä meikäläisissäkin. Mutta äärimmäisen hienoa, että ainakin yksi pakolainen on nyt parisuhteessa paikallisen kanssa! Naimisiin vaan äkkiä niin on oleskelulupa taattu. On ne naiset höpsöjä.

 7. Nimetön

  Jep! Väitetään että mv:n uutiset on valetta ja rasistisia.
  Kylläpä melko moni mv:n uutinen löytyy pari päivää myöhemmin valtamedian uutisoimana.
  Onhan siellä myös rasistisia videoita esim., mutta samat videothan löytyy myös youtubesta.
  Eli onko myös youtube rasistinen sivusto??? Tuskinpa sitä siitä koskaan on syytetty. Outoa, eikö?
  Monen mv:n uutisen lähteenä on joku luotettava uutissivusto, eli jos joku väittää mv:tä valehtelijaks, kannataisi vähän miettiä tätä maailmanmenoa.
  Hyvä että jostain saa totuuden mitä tapahtuu!
  Yle:t ym. vääristelee uutisissaan.
  Jos joku uutinen epäilyttää, käyn tarkastamassa mv:stä mitenkä asia oikeasti on.
  Suosittelen kaikille…

 8. Paavo Mustonen

  Ikävä asia uhrille, sympatiani hänelle. Isis luultavasti käyttää vahvempaa aseistusta kuin luuvitoset, niiden kanssa suomalaiset kyllä pärjää vankalla kokemuksellaan. Eikös ne sodanjumalan soturit vaeltele monilla paikkakunnilla juurikin tästä syystä, nykyään sodanjumalatkin tekevät rauhantöitä.

 9. Joonas Ahola

  Ikävä tapaus, ja harmi Martille, mutta: ihonvärillä ei ole tässä asiassa mitään tekemistä. Idiootteja löytyy tummista ja vaaleista. Turha lietsoa rasismia ja nostaa ihonväriä tai mamuteemaa tässä yhteydessä. Eteensä pitää katsoa kulkiessaan jotta vahinkoja ei satu ja tule turhia törmäilyjä. Miten kukaan voi olla niin naiivi, että luulisi maahanmuuttajissa olevan vain puhtaita pulmusia. Otetaan vastaava määrä suomalaisia satunnaisesti niin joukosta löytyy raiskaajia, varkaita, häiriintyneitä ja ”kelpokansalaisia”.

 10. Joonas Ahola

  En toki minäkään hyväksy sellaista, että päin kävellään tahallisesti ja aiheutetaan vakaviakin onnettomuuksia, mutta kuten sanottu, idiootteja löytyy kantaväestöstäkin.. Ja turpiin saa ulkopaikkakuntalainen pälkäneen ankkuribaarissa, ihonväristä viis… Että sellasta tää NYKYAIKA…

 11. sandra

  Joonas Ahola puhuu totta. Viimeistään valomerkin jälkeen Ankkuribaarin pihalla käynnistyy katutappelu. Ihan sama kuka lyö ketä, kunhan pääsee lyömään. Olisi hyvä, että siinä olisi nyrkkeilykehä ettei nyrkit osu tappelun ulkopuolella oleviin.

 12. Katsomo

  Sydishän voisi asentaa seinäänsä kamerat ja myydä maksukanavalla Ankkurin yölliset painit. Eikö mätkimiset ole kaikilla muillakin maksukanavilla.
  OIisiko tässä koko naarmu nenun varressa -jutussa vähän tarkoitushakuisuutta. Sydis ei taida raportoida kun paikalliset junnut saavat ihan suomalaisilta selkään kaupungin yössä. Mutta jos on maahanmuuttaja toinen osapuoli niin heti revitään otsikoita.

 13. Hannes

  Varaa aikaa n. tunti ja katso tämä juutuupi video (13 osaa!!) siitä mitä on tulossa.
  Itse asiassa videon pitäisi olla pakollinen osa kouluopetusta

  Mitä lännen tulee tietää
  youtu.be/sbLfpqBx2TU

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?