Vesivahingolla ajoitus kohdillaan

– Jos tämä piti sattua, tuli se ainakin hyvään aikaan. Konsertteja ja elokuvaesityksiä on nyt harvakseltaan, ja talo on avoinna tammikuun aukioloaikojen mukaisesti, tuumaa Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Kangasala-talossa viime viikolla tapahtunut ilmeisesti pakkasen aiheuttama putkirikko ja sen mukana tullut vesivahinko näyttäisi säästäneen talon isoimmilta vaurioilta, vaikka tarkka vahinkokartoitus alkaakin vasta tällä viikolla kuivatuksen jälkeen. Toiminta talossa pääsee jatkumaan normaalisti, eli vuoden ensimmäinen konsertti – Trio Lauriala-Latvala-Ylönen – kuullaan suunnitelmien mukaisesti keskiviikkona 13. tammikuuta. Lauantaina paikalle saapuvat improvisaatioduettonsa ja Samuli Laihon kera koomikot Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen.

Putkirikko sulki Kimmo Pyykkö -museossa olleen ”Jokin meissä” -näyttelyn vain muutamaa päivää ennen suunniteltua päättymispäivää. Pyykön näyttely ehti olla kuitenkin esillä museon avaamisesta lähtien, ja seuraava näyttely, Raili Tangin ”Ilolla ja intohimolla”, saadaan avattua ajallaan tammikuun lopussa. Taidemuseon ovet ovat siihen asti suljettuna näyttelyvaihdon vuoksi.

Siellä se syyllinen luuraa.

Siellä se syyllinen luuraa.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?