Laboratorioiden aukioloihin muutoksia

Pälkäneen ja Luopioisten laboratorioiden aukioloajat muuttuvat 25. tammikuuta. Siitä lähtien Pälkäneen laboratorio avaa ovensa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin jo kello 7.15 ja sulkee kello 13. Luopioisten terveysaseman laboratorio on jatkossa avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 8–12.

Molemmat laboratoriot palvelevat jatkossakin vain ajanvarauksella. Ilman ajanvarausta otetaan vastaan potilaat, jotka on ohjattu laboratorioon päivystysluonteisesti. Päivystysasiakkaita palvellaan vuoronumeroin, joita käyttävät myös näytteenottotarvikkeita hakevat tai kotona otettuja näytteitä palauttavat.

Näytteenottoon voi varata ajan Fimlab laboratorioiden kotisivuilta fimlab.fi tai puhelinajanvarauksesta 010 808 515. Puhelinajanvaraus palvelee puoli tuntia aiempaa pidempään eli kello 8–16.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?