Luistelu: Ice skating tour saapuu helmikuun ensimmäisellä viikolla Pälkäneelle

Koululaiset ja muutkin liukkaille jäille

Ice Skating Tourilla ei ehdi tulla kylmä, vaikka pakkanen paukkuisi.

Ice Skating Tourilla ei ehdi tulla kylmä, vaikka pakkanen paukkuisi.

Suomen Luisteluliiton järjestämä Ice skating tour -luistelutapahtuma rantautuu jälleen tänä talvena Pälkäneelle. Hauskanpitoa luistimilla on luvassa Onkkaalan urheilukentällä helmikuun ensimmäisellä viikolla.

Keskiviikkona 3. helmikuuta järjestetään koulupäivän aikana oppilaiden luistelutapahtumat, joista ensimmäinen on suunnattu ensisijaisesti 3–6 -luokkalaisille ja jälkimmäinen 7–8 -luokkalaisille. Koululaisten ohjelmassa on toimintarasteja ja luistelukisailuja sekä yllätyspalkintoja.

 

Illalla luistelee koko perhe

Illalla kello 18 luistinradalla alkaa koko perheen iltatapahtuma, jonka ohjelmaan kuuluvat muun muassa nopeustutka- ja short track -kisat sekä kuntoluistelua, luisteluvalsseja ja jäädisko. Vauhdikas musiikki ja innostavat ohjaajat pitävät huolen siitä, että kaikenikäiset viihtyvät jäällä.

Suomen Luisteluliitto on järjestänyt Ice Skating Toureja vuodesta 1998 lähtien. Liikuntakiertue starttaa jo ennen joulua, ja joka talvi järjestetään 50–60 tapahtumaa ympäri Suomen. Niiden toteutus hoidetaan yhteistyössä kuntien liikunta- ja vapaa-aikatoimien sekä koulujen kanssa. Niiden tavoitteena on lisätä liikunnan iloa ja kannustaa erityisesti kasvuikäisiä pitämään yllä monipuolisia perusliikuntataitoja.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?