Tiililän töitä esillä Intiassa

Muun muassa Paul Tiililän töitä on esillä kuluvalla viikolla Guwahatissa Intiassa.

Muun muassa Paul Tiililän töitä on esillä kuluvalla viikolla Guwahatissa Intiassa.

Guwahatissa Intiassa on 16.–22. tammikuuta esillä 47 niin sanotun olympiataiteilijan töitä näyttelyssä ”Green Earth”. Olympiataiteilijoita ovat Pekingin ja Lontoon olympialaisten yhteydessä järjestettyihin Olympic Fine Arts -taidetapahtumaan kutsutut taiteilijat. Guwahatissa heitä on mukana 33 eri maasta.

Suomalaisia olympiataiteilijoita ovat Tero Annanolli, Bambu Hellstedt, Inkeri Makkonen ja pälkäneläinen Paul Tiililä. Heidän kaikkien töitä on esillä Guwahatin näyttelyssä, jonka on järjestänyt tunnettu intialainen taidealan vaikuttaja, taiteilija Utpal Barua, yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa.

Näyttelyn yhteydessä pidetään symposium, työpajoja sekä olympiataiteilijoiden yhdistyksen OFAA:n vuosikokous.

Paul Tiililä oli Olympia Fine Arts Association OFAA:n ensimmäinen puheenjohtaja vuosina 2008–2010, Tero Annanolli on nykyinen varapuheenjohtaja.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?