Partiolaiset yhteisellä asialla

Partiossa 10–12 -vuotiaat kuuluvat seikkailija-ikäluokkaan. Pälkäneen Kostian Kahlaajissa on kaksi seikkailijaryhmää, joissa on yhteensä 22 jäsentä. Ryhmien nimet ovat Ilvespojat ja -tytöt sekä Hopeaketut. Nämä kaksi reipasta ryhmää ja myös muut partiolaiset kerääntyvät vuorollaan kauppojen eteen tällä viikolla. Partiolaiset kulkevat lippaiden kanssa keräämässä yhteisvastuukeräystä. Keräyksen kotimaan kohteina tänä vuonna on nuorten syrjäytymisen torjuminen.

Syrjäytymisvaarassa olevia nuoria ohjataan partion pariin muun muassa tukemalla köyhistä perheistä tulevien partioharrastusta. Keräysvaroin tuetaan Sisupartiotoimintaa, jossa mukana olevat lapset ja nuoret ovat pääosin aisti, liikunta- ja kehitysvammaisia.

Kostian Kahlaajien seikkailija-ikäiset partiolaiset

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?