Kangasalan OPKK:n pillit pussiin

Kangasalan Seudun Osuuspankki aloitti helmikuun alussa yhteistyön Pirkan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV:n kanssa. Samalla se merkitsee Kangasalan OP-Kiinteistökeskuksen toiminnan päättymistä.

– Yhteistyön käynnistämiseen johtivat koko kiinteistövälitystoimialaa koskevat trendit ja asiakaskäyttäytymisen muutos. Ne vaativat meiltä toimenpiteitä. Tarkastelimme huolellisesti eri vaihtoehtoja ja kokonaisuutena katsoimme yhteistyön Pirkan OPKK:n kanssa niistä parhaaksi, sanoo Kangasalan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Mika Kivimäki.

Hän toimii myös hallituksen puheenjohtajana Kangasalan Seudun OPKK:ssa, jonka asiakkaisiin oltiin muutoksen tiimoilta yhteydessä heti kuun vaihteessa.

Asiakkaalle muutos tarkoittaa Kivimäen mukaan entistä laajempaa palveluvalikoimaa sekä nopeaa ja kannattavaa kaupantekoa.

– Olemme valtavan tyytyväisiä, että saamme uudeksi välityskumppaniksemme juuri Pirkan OPKK:n. Kyseessä on hyvämaineinen ja tasokas kiinteistönvälittäjä, joka tuo varmasti säpinää tänne, Kivimäki kertoo.

Kun Kangasalan Seudun OPKK:n liiketoiminta lakkaa, henkilökunnan työsuhteet Kangasalan Seudun OPKK:ssa eivät luonnollisestikaan jatku. Yksi kolmesta työntekijästä siirtyi yhteistyön aloituksen myötä Pirkan OPKK:n palvelukseen.

Tamperelainen Pirkan OPKK toimii muun muassa Nokialla ja Ylöjärvellä. Sen palveluksessa työskentelee yhteensä lähes 50 ihmistä.

Vaikka OPKK:n nimi oviteipeissä vaihtuu, palvelee toimipiste Kangasalla edelleen pankin pääkonttorin yhteydessä Kuohunharjuntiellä.

– Palvelu paranee ja paikallinen läsnäolo säilyy. Välityspalvelut ovat helposti saatavilla täällä kotikulmilla myös jatkossa, Mika Kivimäki korostaa.

Pirkan OPKK:n toimitusjohtaja Ari Nikkilä on laajentuvan toimialueensa uusimpaan lisäykseen tyytyväinen.

– Meillä on pitkäaikaista paikallistuntemusta alueen asuntomarkkinasta, sillä tekeväthän asiakkaamme kauppoja yli kuntarajojen. Kangasalan seutu on vahva, kasvava ja kehittyvä alue, minkä vuoksi lähdemme sinne mielellämme.

Kiinteistöjen lisäksi Pirkan OPKK välittää myös vuokrakohteita ja yritysten toimitiloja.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?