Raivaajan Tuli Hannu Knaapille

Kuhmalahden kauppaa vetävä Hannu Knaapi sai lauantaina kaupan virallisena avajaispäivänä Raivaajan Tuli-kiertopalkinnon. Se on Kuhmalahden yrittäjien luovuttama kannustus kauppiaalle, joka on uskaltanut panostaa myös maaseudun palveluiden kehittämiseen.

Palkinto tuli sen ensimmäiselle saajalle täytenä yllätyksenä.

–Ihan hämmentynyt olen, tunnustaa Hannu Knaapi.

Kauppias kuvaa kuukausia ennen kaupan avaamista kovaksi ajaksi. Nyt lopputalvesta katse on jo käännettynä kesää kohden.

–Kaupan valikoimaa laajennetaan tarvittaessa, kehitetään pienrauta- ja vapaa-ajanpuolta, Hannu Knaapi lupaa.

Kauppiaan saama kiertopalkinto tullaan tulevina vuosina luovuttamaan henkilölle, yritykselle, yhteisölle tai seuralle, joka edistää maaseudun kehittymistä ja hengissä pysymistä. Raivaajan Tuli-patsaan Kuhmalahden Yrittäjät tilasi paikalliselta Mummonhammas-yritykseltä. Patsaan nimi juontuu Kuhmalahden vaakunan liekeistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?