Minityttöjen sarjasta avausvoitto

Viola Raatikainen sai nopeasti minityttöpelien juonesta kiinni.

Viola Raatikainen sai nopeasti minityttöpelien juonesta kiinni.

Minityttöjen sarjaa pelaava Pälkäneen mikrotyttöjoukkue hankki avausvoittonsa kevään toisessa turnauksessa.

Päivän avausottelunsa Luja-Lukko kuitenkin hävisi FoKoPolle. Pääosin kymmenvuotiaat mikrotytöt pysyivät yhteiskoululla vierailleen FoKoPon vauhdissa vain avausjakson, jonka jälkeen isommat ja kokeneemmat forssalaiset tiivistivät prässiään. Pälkäneläiset syyllistyivät helppoihin ja tuhoisiin pallonmenetyksiin, kun kentällä oli totuttua vähemmän aikaa ja tilaa. Forssa pääsi nostamaan helppoja koreja, sillä kotijoukkueen pelaajat kuljettivat suoraan vastustajan syliin ja antoivat avaussyöttönsä vastustajalle. Toisen ja kolmannen jakson näytöksen vuoksi forssalaiset veivät pelin 49 pisteen erolla.

Minitytöt pääsivät juhlimaan ensimmäistä voittoa, kun Forssan Alku kaatui yhteiskoululla.

Minitytöt pääsivät juhlimaan ensimmäistä voittoa, kun Forssan Alku kaatui yhteiskoululla.

FoKoPo-ottelu oli kolmelle pälkäneläispelaajalle tulikaste kovempiin minityttöpeleihin, koska he eivät olleet talvisten tautien vuoksi mukana Tampereen avausturnauksessa. Ensikertalaisista etenkin Viola Raatikainen sai nopeasti juonesta kiinni. Raatikainen ohitti forssalaisia ja teki pisteitä, kun siihen tarjoutui tilaisuus.

Iltapäiväottelun vastustaja edusti sitä tasoa, jota Luja-Lukko minityttöjen kakkosdivisioonasta odottikin. Forssan Alku oli liikkeellä minityttöjen haastajajoukkueellaan, jota ei aamuottelun tapaan vahvistettu ykkösdivisioonapelaajilla.

Minityttöpelien tempoon tottuneet ja onnistumisista itseluottamusta saaneet pälkäneläiset pelasivat hyvän pelin. Onnistumiset ruokkivat onnistumisia ja peli näytti jo siltä kuin syksyllä mikrojen ykkösdivisioonassa parhaimmillaan.

Ottelu eteni kotijoukkueen hallinnassa, eikä forssalaisten prässi enää horjuttanut Luja-Lukkoa. 18 pisteen voitto tarjosi lisäintoa kevään koviin peleihin.

 

Minitytöt, 2. divisioona

Luja-Lukko – FoKoPo 29–78

Luja-Lukko – Forssan Alku 66–48

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?