Ulkoillen ja hiihtäen apua nuorille

Luopioisissa pääsee hiihtämään Yhteisvastuun merkeissä 21. helmikuuta.

Luopioisissa pääsee hiihtämään Yhteisvastuun merkeissä 21. helmikuuta.

Luopioisissa on pitkät perinteet Yhteisvastuu-keräyksen merkeissä järjestettävällä Perheiden ulkoilutapahtumalla ja hiihtokisoilla. Tämän vuoden tapahtuma järjestetään sunnuntaina 21. helmikuuta kello 11 alkaen Luopioisten urheilukentällä. Vaikka viimeiseen asti saadaan jännittää lumi- ja latutilannetta, järjestäjät ovat kuitenkin luottavaisia, että hiihtämään päästään ainakin lyhyitä sprintti-matkoja. Kaikille kilpailijoille on tuttuun tapaan luvassa mitalit.

Ulkoilutapahtumassa on muutakin kivaa tiedossa ja reippailemaan kannattaa tulla, vaikkei hiihto maistuisikaan. Metsän reunassa kiertää rastipolku, jossa pääsee pikkutehtävien kautta tutustumaan Yhteisvastuu-teemaan, partiotoimintaan ja Ugandaan. Tarjolla on tietenkin myös hernekeittoa, makkaraa ja pullakahvit. Arpajaisissa ja kolikkopilkkikisassa voi voittaa mukavia paikallisten yritysten lahjoittamia palkintoja.

Ulkoilutapahtumaa ovat toteuttamassa Luopioisten leijonat, MLL ja kappeliseurakunnan vapaaehtoiset. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan Yhteisvastuukeräykselle, jolla torjutaan nuorten syrjäytymistä Partiotoiminnan kautta sekä kehitetään nuorten ammattikoulutusta Ugandassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?