Koulunsa vanhimmat: Pälkäneen lukion uudet vanhimmat oppilaat toivat juhlan keskelle arkipäivää

Vanhat tanssivat koulukaverit hiljaisiksi

Tanssiparit keskittyivät huolellisesti.

Tanssiparit keskittyivät huolellisesti.

Kirkas valo keskellä juhlasalia, himmeä seinustoilla – tunnelmavalaistus korosti herkin vivahtein Pälkäneen lukion tuoreita vanhoja, jotka esiintyivät perjantaina päivällä oman koulunsa oppilaille ja opettajille.

Toisen vuoden opiskelijat aloittivat elämänsä koulun vanhimpina perinteisillä tanssiaisilla. Perjantain päiväesiintymiset olivat valmistautumista illan yleisötilaisuuteen, ja viehättävä ohjelma lumosi katsojat nopeasti – ainakin siitä päätellen, että varjosta lattianrajasta katseleva yleisö istui hiiskumattoman hiljaa koko esityksen ajan.

Tyylikäs juontajapari Ida Tiala ja Ville Munukka esittelivät tanssit yleisölle mutta liittyivät itse aina musiikin soidessa pyörähtelevien parien joukkoon. Tutuista Polka Masurkasta ja Cicaposta edettiin Kehruu- ja Wienervalssin kautta villin mielikuvitukselliseen omaan tanssiin.

Kymmenen tanssiparin voimin todistettiin, että pienelläkin joukolla osataan luoda kaunista jälkeä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?