Tiina Lymin esikoiselokuva Äkkilähtö Kangasalla

Katri ja Anna (Lotta Kaihua, Eedit Patrakka) Kuva: © Solar Films / Alvi Pakarinen

Katri ja Anna (Lotta Kaihua, Eedit Patrakka) Kuva: © Solar Films / Alvi Pakarinen

Tiina Lymin esikoiselokuva Äkkilähtö tulee ensi-iltaan tulevana perjantaina. Äkkilähtö on toiminnallinen roadmovie lapsettoman uranaisen ja laiminlyödyn naapurin tytön matkasta kohti tytön mummolaa. Matka Helsingistä Kainuuseen tuo yhteen kolme vahvaa, eri sukupolvia edustavaa naista, jotka matkan aikana löytävät toisensa ja Kainuun korvessa ratkaisut ongelmiinsa.

Suomalaisen road movien pääosissa näyttelevät Lotta Kaihua, Jussi Vatanen, Antti Holma, Ville Tiihonen, Marja Packalén ja Eedit Patrakka. Uutuuselokuva on maineikkaan näyttelijän Tiina Lymin ensimmäinen pitkä elokuvaohjaus. Hän on ollut myös mukana käsikirjoitustyöryhmässä yhdessä käsikirjoittaja Nina Laurion ja Johanna Hartikaisen kanssa.

K-Kinon ohjelmistossa elokuva nähdään ainakin lauantaina 27. helmikuuta kello 18 ja sunnuntaina 28. helmikuuta kello 16 ja 18.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?